Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραμπ : Το πρώτο μήνυμα του από το νοσοκομείο - Νιώθω καλά

Τραμπ : Το πρώτο μήνυμα του από το νοσοκομείο – Νιώθω καλά

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαριστεί αρχικά γιατρούς και προσωπικό για την φροντίδα που του παρέχουν και υπογραμμίζει πως αισθάνεται καλά.

Σε καθησυχαστική ανάρτηση από την πτέρυγα του νοσοκομείου Walter Reed στην οποία νοσηλεύεται, μετά τη διάγνωσή του με κοροναϊό, προχώρησε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, με τις αντιδράσεις και τις φήμες για την κατάσταση της υγείας του να φουντώνουν.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ευχαριστεί αρχικά γιατρούς και προσωπικό για την φροντίδα που του παρέχουν και υπογραμμίζει πως αισθάνεται καλά.

«Γιατροί, Νοσηλευτές και ΟΛΟΙ στο φοβερό Walter Reed Medical Center, και άλλοι από αντίστοιχα ιδρύματα που συνεργάζονται μαζί τους, είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ!!! Τρομερή πρόοδος έχει γίνει τους τελευταίους 6 μήνες στην καταπολέμηση αυτής της ΜΑΣΤΙΓΑΣ. Με την βοήθειά τους, αισθάνομαι καλά!» γράφει στο Twitter.

Νωρίτερα,  ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ, είχε  ανακοινώσει ότι δεν παίρνει αυτήν την στιγμή οξυγόνο και είναι απύρετος τις τελευταίες 24 ώρες, ενώ θα λάβει πενθήμερη αγωγή με Remdesivir.

Λίγη ώρα αργότερα, πηγή του Λευκού Οίκου περιγράφοντας την κατάσταση του αμερικανού προέδρου είπε ότι είναι οολύ κουρασμένος, καταπονημένος και με δυσκολίες στην αναπνοή.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024