Μια πάστορας έκανε ολοκληρωτική στροφή στη ζωή της, καθώς αποφάσισε να εγκαταλείψει την εκκλησία και να γίνει σπριπτιζέζ.

Η 36χρονη Νικόλ Μίτσελ έκανε την πρώτη της επανάσταση όταν ανακοίνωσε στην οικογένεια της, την απόφαση να γίνει πάστορας.

Όπως είπε η ίδια, πάντα ήθελε να γίνει αισθησιακή χορεύτρια, αλλά μεγάλωσε σε μια αυστηρή χριστιανική οικογένεια, που έβαλε τέλος στα όνειρά της.

Τώρα αποκάλυψε πως είναι αμφιφυλόφιλη και έχει χαράξει μια νέα καριέρα ως στριπτιζέζ, μοντέλο και ερωτική χορεύτρια.

Όπως αναφέρει η NYP, η Νικόλ Μίτσελ, από μικρή λάτρευε να δίνει παραστάσεις μπροστά σε κόσμο.

«Από νεαρή ηλικία, φανταζόμουν ότι είμαι στριπτιζέζ. Αλλά θεωρούσα πως όλο αυτό είναι εντελώς αμαρτωλό και κακό», τονίζει η Μίτσελ που ξεκαθαρίζει στους θαυμαστές της πως από τότε που άφησε το θρησκευτικό αξίωμα της είναι ευτυχής.

Η Νικόλ είναι μητέρα τριών παιδιών, αρχικά αποφάσισε να γίνει πάστορας και θεωρήθηκε επαναστάτρια στα μάτια της οικογένειάς της.

«Πάντα μου έλεγαν πως η γυναίκα είναι για την κουζίνα και τα παιδιά αλλά εγώ δεν το πίστευα. Έτσι, παρά τα όσα μου έλεγαν, αποφάσισα να γίνω πάστορας» ανέφερε περιγράφοντας πως το 2011 μαζί με τον πρώην  πρώην σύζυγός της πήγαν στην Εκκλησία Γούνλαντ Χιλς.

«Ένας από τους ποιμένες μου είπε: «Νικόλ, θα θέλαμε να είστε ένας από τους ποιμένες μας». Θα ήμουν στη σκηνή μπροστά σε χιλιάδες ανθρώπους, αυτό ήταν που ονειρευόμουν χρόνια», περιέγραψε.

Το 2016 όμως όλα αλλάζουν όταν η Νικόλ αρχίζει να αμφισβητεί τη σεξουαλικότητά της, αντιλαμβανόμενη ότι είναι bisexual.

«Ήξερα πως αν το αποκαλύψω, η εκκλησία δεν θα το δεχόταν», τόνισε.