Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Συνθήματα στα γραφεία του Πρώτου Θέματος για τον 42χρονο συλληφθέντα στο Κουκάκι

Συνθήματα στα γραφεία του Πρώτου Θέματος για τον 42χρονο συλληφθέντα στο Κουκάκι

Τα συνθήματα αφορούσαν αφορούσαν στον 42χρονο που συνελήφθη με τη γιάφκα στο Κουκάκι και βρέθηκε και προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών.

Συνθήματα στην μπροστινή και την πίσω είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται το «Πρώτο Θέμα», στο Μαρούσι, έγραψε ομάδα ατόμων.

«Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν μας επηρεάζουν, απλώς επιβεβαιώνουν ότι κάνουμε κανονικά τη δημοσιογραφική δουλειά μας, όπως την κάναμε πάντα», αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».

Για το θέμα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Κάθε ενέργεια εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.»

Σημειώνεται ότι τα συνθήματα αφορούσαν στον 42χρονο που συνελήφθη με τη γιάφκα στο Κουκάκι και βρέθηκε και προκήρυξη της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών.

Στην αποθήκη στο Κουκάκι εντοπίστηκαν ποσότητες της εκρηκτικής ύλης αμμωνίτιδα, συνολικού βάρους άνω των 11 κιλών και 19 πυροκροτητές διαφόρων ειδών.

«Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και προσέθεσε ότι «η Δημοκρατία μας, αλλά και η ελευθερία του Τύπου δεν εκφοβίζονται από τέτοιου είδους θλιβερές ενέργειες».

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024