Συνθήματα στην μπροστινή και την πίσω είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται το «Πρώτο Θέμα», στο Μαρούσι, έγραψε ομάδα ατόμων.
«Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν μας επηρεάζουν, απλώς επιβεβαιώνουν ότι κάνουμε κανονικά τη δημοσιογραφική δουλειά μας, όπως την κάναμε πάντα», αναφέρει το «Πρώτο Θέμα».
Για το θέμα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα:
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα». Κάθε ενέργεια εναντίον της ελευθερίας του Τύπου και εκφοβισμού των Μέσων Ενημέρωσης πέφτει στο κενό, γιατί η δημοκρατία στην Πατρίδα μας είναι ισχυρή. Οι αρμόδιες αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους προκειμένου οι δράστες να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.»
Στην αποθήκη στο Κουκάκι εντοπίστηκαν ποσότητες της εκρηκτικής ύλης αμμωνίτιδα, συνολικού βάρους άνω των 11 κιλών και 19 πυροκροτητές διαφόρων ειδών.
«Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση στα γραφεία του Πρώτου Θέματος» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης και προσέθεσε ότι «η Δημοκρατία μας, αλλά και η ελευθερία του Τύπου δεν εκφοβίζονται από τέτοιου είδους θλιβερές ενέργειες».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα