Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Ξέσπασε» με πεντάρα η Ίντερ

«Ξέσπασε» με πεντάρα η Ίντερ

Η Ίντερ έκανε το 2/2 στη Serie A καθώς επικράτησε 5-2 της Μπενεβέντο στην Καμπανία και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με Νάπολι, Μίλαν, Βερόνα. Τι ρεκόρ έκαναν οι «νερατζούρι» με τα 9 γκολ σε 2 αγώνες.

Με… άγριες διαθέσεις έχει μπει στη νέα σεζόν η Ίντερ!

Μετά τη νίκη με 4-3 κόντρα στη Φιορεντίνα, ήρθε μία ακόμα επικράτηση. Αυτή τη φορά στην Καμπανία, στην έδρα της Μπενεβέντο, με σκορ 5-2.

Μία άνετη νίκη, η οποία κρατάει τους «νερατζούρι» στην κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, μαζί με τις Νάπολι, Μίλαν και Βερόνα.

Η Ίντερ έγινε η πρώτη ομάδα, μετά την Κάλιαρι το 1968, που πετυχαίνει 9 γκολ στις 2 πρώτες αγωνιστικές της Serie A, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό ρεκόρ!

Φουριόζα μπήκε στην αναμέτρηση η Ίντερ, καθώς μόλις στα πρώτα 28 δευτερόλεπτα ο Χακίμι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λουκάκου από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Στο 25’ ο Γιαγκ έκανε το γύρισμα με τη μία από αριστερά και ο Γκαλιαρντίνι με ξερό σουτ από το πέναλτι έγραψε το 2-0, ενώ στο 28’ ο Γκαλιαρντίνι γύρισε από αριστερά και ο Λουκάκου από κοντά σαν σε προπόνηση, πλάσαρε για το 3-0.

Η συνέχεια του ματς ήταν διαδικαστική, με τους Χακίμι (42′) και Καπράρι (76′) να σκοράρουν, ενώ το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Ίντερ, Αρτούρο Βιδάλ, είχε δοκάρι στο 45′.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Μάτζιο (46’ Φούλον), Γκλικ, Καλντιρόλα, Μπάρμπα (37’ Λετίτσια), Σκιαταρέλα, Ιονίτα, Νταμπό (70’ Χετεμάι), Καπράρι, Ινσίνιε (46’ Τούια), Μοντσίνι (63’ Λαπαντούλα).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γιανγκ (65’ Πέρισιτς), Κολάροβ, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Χακίμι, Βιδάλ (52’ Μπαρέλα), Γκαλιαρντίνι (81’ Έρικσεν), Σένσι (65’ Μπρόζοβιτς), Σάντσες, Λουκάκου (65’ Λαουτάρο Μαρτίνες).

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024