Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ : Αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, η κυβέρνηση θα θύμιζε Δελφινάριο

ΣΥΡΙΖΑ : Αν η κατάσταση δεν ήταν τραγική, η κυβέρνηση θα θύμιζε Δελφινάριο

«Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις και την αυστηρή σύσταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο.

«Αν η κατάσταση απόλυτου χάους δεν ήταν τραγική για τους πολίτες, η κυβέρνηση θα θύμιζε απλά Δελφινάριο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με την οποία σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις και την αυστηρή σύσταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Υπουργικό Συμβούλιο υπογραμμίζοντας ότι «η ευθύνη για τις κυβερνητικές πράξεις και παραλείψεις βαραίνει σύσσωμη την κυβέρνηση».

«Δεν είναι πολιτικά και ηθικά αποδεκτό, οποιοσδήποτε υπουργός να μετακυλίει ευθύνες σε άλλους υπουργούς ή να αποφεύγει να στηρίζει επιλογές της κυβέρνησης ή να αναγνωρίζει αστοχίες επικαλούμενος αναρμοδιότητα».

«Κατάσταση απόλυτου χάους»

«Την ώρα που ο κ.Μητσοτάκης δήθεν έτριξε τα δόντια στους υπουργούς του για τις ευθύνες για το γενικευμένο κυβερνητικό μπάχαλο, η κα Κεραμέως χρεώνει το φιάσκο με τις μάσκες και τα κενά στα σχολεία σε όλους πλην του εαυτού της, ο κ. Σταϊκούρας βγάζει ανακοίνωση για την τοποθέτηση του στο υπουργικό συμβούλιο και την αντίθεσή του στην προσφυγική δομή στην εκλογική του περιφέρεια καρφώνοντας τον κ. Μηταράκη και περί τους σαράντα βουλευτές της ΝΔ δεν επιτρέπουν στον κ. Μητσοτάκη να φέρει στη βουλή για ψήφιση τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία απειλώντας με καταψήφιση», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024