Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο Σπύρος Κρικέτος, γγ της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, τόνισε ότι οι αστυνομικοί έκαναν τα νόμιμα και στα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, φέρνοντας ενώπιον της δικαιοσύνης τους ιδιοκτήτες οι οποίοι παραβίασαν τα μέτρα

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι επιχειρηματίες που λειτουργούσαν τα καταστήματά τους μετά τις 00:00 στην Αττική και παραπέμφθηκαν στη δικαιοσύνη για μη τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας, αθωώθηκαν.

«Ζητούμε έλεγχο της απόφασης»

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο Σπύρος Κρικέτος, γγ της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, τόνισε ότι οι αστυνομικοί έκαναν τα νόμιμα και στα δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, φέρνοντας ενώπιον της δικαιοσύνης τους ιδιοκτήτες οι οποίοι παραβίασαν τα μέτρα.

«Προσήγαγαν στο αυτόφωρο τους ιδιοκτήτες, πλην όμως αυτοί αθωώθηκαν. Αν συμβαίνουν κάποια πράγματα ή δεν εφαρμόζεται σωστά ο νόμος, οι πολίτες αντιδρούν και δεν εφαρμόζουν αυτά τα οποία διατάσσει η πολιτεία».

Ο κ. Κρικέτος σημείωσε ότι η Ένωση ζήτησε να γίνει έλεγχος της δικαστικής απόφασης, «για να δούμε αν αυτή η απόφαση είναι ορθή και καλώς έγινε».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr