Μάτι : Απολογείται σήμερα στον ανακριτή ο Ηλίας Ψινάκης
Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα, ο οποίος κατηγορείται με 19 ακόμα άτομα για την πυρκαγιά που αφαίρεσε τη ζωή σε 102 πολίτες.
Στον ανακριτή για τη φονική φωτιά στο Μάτι αναμένεται να καταθέσει σήμερα ο Ηλίας Ψινάκης.
Ο πρώην δήμαρχος του Μαραθώνα, ο οποίος κατηγορείται με 19 ακόμα άτομα για την πυρκαγιά που αφαίρεσε τη ζωή σε 102 πολίτες.
Ανάμεσα στους κατηγορούμενους βρίσκονται κρατικοί λειτουργοί, στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Πολιτικής Προστασίας, καθώς και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος.
Η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας μετά από πολύμηνη έρευνα έχει ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος κατά των 20 κατηγορουμένων για τα εξής αδικήματα: εμπρησμός από αμέλεια, ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και διά παραλείψεως και σωματικές βλάβες κατά συρροή, δια παραλείψεως και από αμέλεια από υπόχρεους και μη.
- Φωτιά στην Άρτα: Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
- Τέλος από τον Ολυμπιακό ο Μόντε Μόρις
- Ηράκλειο: «Του έβαλε μαξιλάρι στο πρόσωπο και προσπάθησε να τον πνίξει» – Σοκάρει στο in η μητέρα του 8χρονου
- Τσουκαλάς για συντάξεις χηρείας: Η κυβέρνηση, υπό την πίεση του ΠΑΣΟΚ, αναγκάζεται να εφαρμόσει τις προτάσεις μας
- Παράνομο υλικό σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών εξακολουθεί να κυκλοφορεί στο X
- Ο Ματέους Φερνάντες στην Τότεναμ με ποσό-ρεκόρ


