Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Φιλιππίδης: Έχω κουραστεί, κάποια στιγμή θέλω να σταματήσω

Πέτρος Φιλιππίδης: Έχω κουραστεί, κάποια στιγμή θέλω να σταματήσω

Έχουν έρθει στιγμές που έχω πει: "φτάνει, γεια σας"» αποκάλυψε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Kαλεσμένος στην εκπομπή της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, όπου σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα γυρίσματα της νέας σειράς «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», για την καριέρα του στο θέατρο και σημείωσε ότι τον φθείρει η τελειότητα που διέπει τις δουλειές του και σκέφτεται κάποια στιγμή να σταματήσει, καθώς έχει πάει πολύ πίσω η προσωπική του ζωή.

«Είναι αρκετά απαιτητικά τα γυρίσματα. Το βιώνω άγρια. Δεν το έχω κάνει ξανά και είναι πολύ δύσκολο. Ευτυχώς, έχουμε έναν πολύ καλό σκηνοθέτη, τον Ανδρέα Μορφωνιό και μας βοηθάει πολύ σε αυτό.

Είναι γρήγορος, αλλά όχι πρόχειρος.

Το αποτέλεσμα της δουλειάς δεν το έχω δει ακόμα, αλλά η αίσθηση που έχω λέει ότι είναι κάτι αρκετά καλό. Σκέφτομαι το μέλλον, τι θα κάνω μετά από αυτό. Με φθείρει όλο αυτό, άλλα δεν θέλω να προστατέψω τον εαυτό μου απ’ όλο αυτό.

Το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα είναι πιο σημαντικό από την ψυχική ταραχή. Τώρα, βλέπω ότι ίσως να μην το αντέχω και πολύ αυτό και θέλω να τα παρατήσω κάποια στιγμή. Έχω κουραστεί. Μου έχει στερήσει την προσωπική μου ζωή. Έχουν έρθει στιγμές που έχω πει: «φτάνει, γεια σας»» είπε μεταξύ άλλων ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Τέλος, ο Πέτρος Φιλιππίδης μίλησε για τον αγαπημένο του γιο, τονίζοντας πως είναι εξαιρετικός ηθοποιός και καλύτερος άνθρωπος από τον ίδιο.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024