Παναθηναϊκός: Η Οδύσσεια για τη Χίμκι και ο… κομμένος Σαντ Ρος
Ένα ταξίδι που ξεκινάει από την Τετάρτη και κλείνει στο… Σαββατοκύριακο για τους Πράσινους, με τον Κουβανό να μένει στα πιτς λόγω ανωτέρας βίας.
Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στην Ευρωλίγκα. Ο Γιώργος Βόβορας λοιπόν είδε τον Πιέρ Τζάκσον να βγάζει το πρόγραμμα της ομάδας του και τον Χάουαρντ Σαντ Ρος να μένει εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Παρασκευής στην Ρωσία και την Χίμκι αφού παραμένει τραυματίας.
Είναι τόσο σοβαρός ο τραυματισμός του Κουβανού για να μένει από την Δευτέρα εκτός ρόστερ για το ματς απέναντι στην ομάδα του Κουρτινάιτις;
Ας τα πάρουμε λίγο τα πράγματα με τη σειρά. Ο Σαντ Ρος γύρισε τον αστράγαλό του στις 4 Σεπτεμβρίου στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας των Πρασίνων με τον Ηρακλή. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, ο Κουβανός προσπάθησε (με την σύμφωνη γνώμη του ιατρικού τιμ) να επιστρέψει νωρίτερα στην αγωνιστική δράση.
Το τεχνικό τιμ τον συμπεριέλαβε στο τουρνουά του Κάουνας και έπαιξε με την Ζαλγκίρις. Αγωνίστηκε όμως από ότι φαίνεται υποτροπίασε. Από διάστρεμμα γύρισε σε… τενοντίτιδα το πρόβλημά του και πλέον η μία θεραπεία διαδέχεται την άλλη.
Νιώθει καλύτερα, όμως ο Βόβορας και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να τον «κόψουν». Ο λόγος; Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στην Ρωσία.
Ακούγεται κάπως το παραπάνω αλλά έχει κάποια λογική. Οι Πράσινοι μόνο εύκολο ταξίδι δεν έχουν να τραβήξουν μέχρι να φτάσουν στην Χίμκι.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού μπροστά της μία οδύσσεια για την πρεμιέρα της στην Ευρωλίγκα.
Οι Πράσινοι αναχωρούν από το Ελευθέριος Βενιζέλος την Τετάρτη με προορισμό το Λονδίνο. Εκεί θα κοιμηθούν χωρίς να προπονηθούν και την επομένη θα αναχωρήσουν για την Ρωσία. Την Πέμπτη θα πατήσουν παρκέ όπου και θα πραγματοποιήσουν την προπόνησή τους στην έδρα που θα αγωνιστούν την Παρασκευή.
Αφού παίξουν με την Χίμκι, θα κοιμηθούν στην Ρωσία και το Σάββατο θα πετάξουν και πάλι για την Αγγλία και το Λονδίνο.
Σε όλη αυτή την ταλαιπωρία δεν γίνεται να συμπεριληφθεί ο Σαντ Ρος που πρέπει να ακολουθήσει το πρόγραμμά της θεραπείας του, κάτι που δεν θα ήταν εφικτό αν είναι με μία βαλίτσα στο χέρι, την ώρα που το πόδι του θα είχε ακόμα μεγαλύτερη επιβάρυνση.
Για αυτό αποφασίστηκε να μεινει στην Αθήνα, όσο και αν πονάει αυτό τον Γιώργο Βόβορα, ο οποίος στηρίζει πάρα πολλά πάνω του.
- Η ΑΕΚ γιόρτασε στα μπουζούκια την κατάκτηση του πρωταθλήματος (vid)
- Οι ομάδες που θα συνθέσουν το ζευγάρι του επόμενου Betsson Super Cup Ελλάδας
- Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης 2-0: Κατέκτησε το 29ο πρωτάθλημα στην ιστορία της η «Μπάρτσα»!
- Μίλαν-Αταλάντα 2-3: «Κραχ» των γηπεδούχων και κίνδυνος να χάσει το Champions League
- Όλα τα γκολ της αγωνιστικής σε πλέι οφ και πλέι άουτ της Super League (vids)
- Πλήρες ροτέισον από τον Μαρτίνεθ, στην ήττα της Βαλένθια από τη Μπασκόνια, πριν τον «τελικό» με Παναθηναϊκό
- Ο «δρόμος» της ΑΕΚ στο Champions League – Πότε είναι οι αγώνες
- Τραυματίστηκε o Καρέτσας και αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442