Λίγο πριν κλείσουν τα περίπτερα αγοράζουν αλκοόλ
Η κυρία Αλέκα θα μείνει όλο το βράδυ ξάγρυπνη να φυλάει το περίπτερο αφού κανονικά είναι 24ωρο και δεν έχει ρολά
Είναι λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα. Οι τελευταίοι πελάτες προμηθεύονται – στο παρά πέντε – αλκοόλ, τσιγάρα και σνακ από τα περίπτερα. Οι περιπτερούχοι διαμαρτύρονται. Όπως λένε, το κλείσιμο των περιπτέρων δεν θα βοηθήσει στην αποφυγή του συνωστισμού στις πλατείες.
Ιδιοκτήτες και εργαζόμενοι μιλούν για ένα τεράστιο πλήγμα στον κλάδο και ανησυχούν ότι θα χαθούν θέσεις εργασίας.
Η κυρία Αλέκα θα μείνει όλο το βράδυ ξάγρυπνη να φυλάει το περίπτερο αφού κανονικά είναι 24ωρο και δεν έχει ρολά.
Το όριο των 9 ατόμων, οι συχνές περιπολίες, και το κλείσιμο μπαρ περιπτέρων και μίνι μάρκετ φαίνεται πως δεν αποδίδουν. Οι πλατείες συνεχίζουν να γεμίζουν. Ένας ασυμπτωματικός μπορεί να μολύνει δεκάδες. Έτσι οι πλατείες παραμένουν ο μεγάλος πονοκέφαλος για τους ειδικούς.
Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Σύρος: Συνεχίζεται το θρίλερ με τη δολοφονία της 42χρονης διασώστριας – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Τα στοιχεία επιμένουν ότι υπήρξε σκάνδαλο Novartis πίσω από το αφήγημα περί «σκευωρίας»
- MyCenae: Δίνοντας σάρκα και οστά στον μύθο των Ατρειδών
- Πόσο κοστίζει το μισθολογικό χάσμα στην ΕΕ; Τι χάνει μια Ελληνίδα σε ετήσιο εισόδημα σε σχέση με έναν άνδρα
- Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να φύγει από τον ανθρώπινο έλεγχο – Γιατί είναι ανησυχητικό το «ατύχημα» της OpenAI
- Σήμερα η Ελλάδα αποχαιρετά την σπουδαία Μαίρη Λίντα – Πού θα γίνει η κηδεία της
- Συντάξεις «πείνας» για 8 στους 10 ελεύθερους επαγγελματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442