Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός : Με νέα πρόσωπα για την πρώτη νίκη

Παναθηναϊκός : Με νέα πρόσωπα για την πρώτη νίκη

Ντεμπούτο ο Χουάνκαρ, επιστρέφει ο Σένκεφελντ, μπαίνει ο Μπουζούκης, ετοιμάζεται ο Χατζηγιοβάνης. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τη Λάρισα με νέα πρόσωπα και θέλει μόνο τη νίκη.

Έχει πολλά να χάσει και λίγα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός από το ματς της Δευτέρας απέναντι στη Λάρισα. Οι… παρενέργειες μιας νέας γκέλας θα είναι μεγάλες. Και σε τέτοια παιχνίδια η έξτρα πίεση που δημιουργείτε μπορεί να φέρει προβλήματα. Δεν είναι τελικός, δεν είναι ματς «ζωής ή θανάτου», αλλά είναι παιχνίδι που μπορεί να σου δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα απ’ αυτά που ενδεχομένως θα σου λύσει αν το κερδίσεις.

Ο Ντάνι Πογιάτος σκοπεύει να αλλάξει πράγματα στο αρχικό σχήμα προκειμένου να παρουσιάσει μια διαφορετική ομάδα στο γήπεδο σε σχέση με όσα είδαμε απέναντι στον Αστέρα. Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται περισσότερη δημιουργία, μεγαλύτερη φαντασία και σίγουρα πρέπει να γίνει πιο γρήγορος σε σκέψη και εκτέλεση.

Ο Ισπανός προπονητής προετοιμάζει εδώ και δύο εβδομάδες το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε επίσημο ματς το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Πως σκοπεύει να αλλάξει τον Παναθηναϊκό μεσοεπιθετικά; Με τη χρησιμοποίηση του Μπουζούκη αντί του Σερπέζη στη θέση πλάι στους Αγιούμπ και Κουρμπέλη στη μεσαία γραμμή. Ο νεαρός χαφ έχει οργανωτικά χαρακτηριστικά, μπορεί να απειλήσει από μακρινή απόσταση, «κουβαλάει» αποτελεσματικά την μπάλα και βοηθάει πολύ στο άπλωμα του παιχνιδιού.

Επιπλέον, ο Πογιάτος προσανατολίζεται στο να βάλει για πρώτη φορά από το ξεκίνημα τον Χατζηγιοβάνη. Με το δίλημμα όλη την εβδομάδα να είναι «Χατζηγιοβάνης ή Αϊτόρ», ο Έλληνας εξτρέμ δείχνει να κερδίζει τη… μάχη της ενδεκάδας, μιας και ο Ισπανός μοιάζει να είναι ακόμα πίσω. Και ίσως ο προπονητής του τον κρατήσει για να τον ρίξει στον αγώνα φρέσκο, αν παραστεί ανάγκη.

Φυσικά, είναι πολύ σημαντική για την αμυντική λειτουργία της ομάδας η επιστροφή του Σένκεφελντ, που θα παίξει μαζί με τον Βέλεθ, όπως και το ντεμπούτο του Χουάνκαρ στα αριστερά της αμυντικής τετράδας. Ο Ισπανός είναι έτοιμος και ο Πογιάτος θα τον χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα.

Ο νεαρός προπονητής δε θα αλλάξει σχήμα και τακτική, χρησιμοποιώντας και πάλι το 4-3-3 που είναι αυτό που δουλεύει από την προετοιμασία, ενώ πέραν του Χουάνκαρ και των Μπουζούκη και Χατζηγιοβανη, νέο πρόσωπο θα είναι και ο Σένκεφελντ που θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας. Συνοπτικά, η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι η εξής:

Διούδης – Φακούντο Σάντσες, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ – Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Μπουζούκης – Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Μακέντα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024