
Ρεάλ Μαδρίτης: Δύο εβδομάδες εκτός ο Κρόος
Ο Γερμανός μέσος θα μείνει περίπου δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια της La Liga με Βαγιαδολίδ και Λεβάντε.
Πρόβλημα στον αριστερό γλουτιαίο μυ αντιμετωπίζει ο Τόνι Κρόος, ο οποίος αντικαταστάθηκε λίγο πριν την ολοκλήρωση του α΄ ημιχρόνου, στη σαββατιάτικη (26/9) αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Μπέτις στη Σεβίλη.
Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Γερμανός μέσος θα μείνει περίπου δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα παιχνίδια της La Liga με Βαγιαδολίδ και Λεβάντε, αλλά θα είναι έτοιμος για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά τη διακοπή για τους αγώνες των εθνικών ομάδων.
Ο τραυματισμός αυτός θέτει πιθανότατα νοκ-άουτ τον Κρόος από τα επόμενα ματς της εθνικής Γερμανίας, δηλαδή το φιλικό με την Τουρκία (7/10) και τα παιχνίδια του Nations League με Ουκρανία (10/10) και Ελβετία (13/10).
- Ο Ρόδρι μένει στη Μάντσεστερ Σίτι – Η… επιβεβαίωση του Μαρέσκα (pic)
- Γερμανία: Ο βιομηχανικός τομέας λέει ότι χάνονται 15.000 θέσεις εργασίας κάθε μήνα
- Χαλκιδική: Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- Ο ΛεΜπρόν θα έχει χαμηλότερο μισθό από 8 παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
