Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνς: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια»

Μαρτίνς: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι στην Κύπρο με την Ομόνοια και αναφέρθηκε στο τι πρέπει να προσέξουν οι Ερυθρόλευκοι για να βρεθούν στους ομίλους του Champions League.

Την Ομόνοια αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός στην Κύπρο την Τρίτη (29/09, 22:00) στον επαναληπτικό αγώνα των πλέι οφ του Champions League.

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς, ο Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε για το παιχνίδι με την κυπριακή ομάδα και όσα πρέπει να προσέξει η ομάδα του για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε αρχικά στις δηλώσεις του ότι: «Το 2-0 είναι μόνο το μισό μέρος της δουλειάς. Δεν θα πρέπει να υποτιμήσουμε την Ομόνοια. Θα είναι μεγάλο λάθος. Δεν πρόκειται να το κάνουμε αυτό. Μέσα σε ένα ματς μπορεί να συμβούν πολλά. Πρέπει να παίξουμε με τη δική μας ταυτότητα και τον δικό μας χαρακτήρα. Να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο».

Σχετικά με το τι περιμένει για το ματς της Λευκωσίας, ο κόουτς του Ολυμπιακού είπε: «Αυτό που θα ήθελα να δω είναι το ίδιο αποτέλεσμα. Ένα 2-0 θα σημαίνει ότι είμαστε στους ομίλους του Champions League.

Αυτός είναι και ο στόχος μας. Θα ήθελα να δω περισσότερη προσωπικότητα, περισσότερο χαρακτήρα, σε σχέση με τα όσα είδαμε στο πρώτο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν πολύ κοντά σε αυτό που προσπαθούμε να φτάσουμε.

Είναι πολύ δύσκολο να φτάσεις στο επίπεδο που θες χωρίς προετοιμασία. Η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στον ρυθμό και τη φυσική κατάσταση. Η αλήθεια είναι πάντως ότι είδαμε βελτίωση σε ορισμένα πράγματα στο τελευταίο ματς που δώσαμε. Στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αυριο θέλουμε ένα καλύτερο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Τέλος για τις αλλαγές που θα έχει η Ομόνοια στην αρχική της 11άδα: «Μόλις δούμε ποιοι παίκτες δεν θα είναι στην 11άδα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, θα ξέρουμε και τα χαρακτηριστικά των παικτών που θα τους αντικαταστήσουν. Εχουμε προετοιμάσει πολύ καλά το παιχνίδι. Δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, αφού πολύ γρήγορα θα έχουμε εικόνα».

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024