Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Μόδα «αντίδοτο» στον Covid-19

Η Μόδα «αντίδοτο» στον Covid-19

Η Via Montenapoleone με τις exclusive boutiques και μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου να κάνουν τρελό, πανάκριβο shopping.

Στο Μιλάνο είναι πάντα όμορφα. Ακόμα και όταν οι επιστήμονες προειδοποιούν με ιδιαίτερη αυστηρότητα ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε μας βήμα. Μην ξεχνάμε ότι τον περασμένο Μάρτιο, τα πρώτα μαζικά κρούσματα του Covid-19, εμφανίστηκαν στη μητρόπολη της μόδας και του design. Οι πρώτοι μάλιστα Ελληνες που «χτυπήθηκαν» από την παγκόσμια πανδημία ήταν αυτοί οι οποίοι είχαν επισκεφθεί το Μιλάνο για να παρακολουθήσουν την εμβληματική Εβδομάδα Μόδας, η οποία πραγματοποιείται εδώ και χρόνια εκεί.

Μια Εβδομάδα Μόδας που γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία. Οι σημαντικότεροι οίκοι (Armani, Dolce & Gabbana, Versace, Fendi, Max Mara, Salvatore Ferragamo, Etro, Prada, Alberta Ferretti) παρουσιάζουν τις καινούργιες κολεξιόν τους με διεθνείς προσωπικότητες στις πρώτες σειρές. Η Bottega Veneta παρουσίασε από τον Ιούλιο ψηφιακά την pre-collection για την Ανοιξη – Καλοκαίρι του 2021 ενώ την ψηφιακή μορφή επέλεξε και ο ιστορικός οίκος Missoni. Οι υπόλοιποι ιταλικοί οίκοι «δείχνουν» (μέχρι αύριο Κυριακή) ζωντανά τα shows τους. Τα 28 λοιπόν live shows εναλλάσσονται με 24 σε ψηφιακή μορφή. Οι Dolce & Gabbana πάντως ήταν αυτοί που γέμισαν την πασαρέλα με χρώματα και αισιοδοξία.

Via Montenapoleone, προσωπικότητες, restaurants

Η Via Montenapoleone με τις exclusive boutiques και μερικές από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου να κάνουν τρελό, πανάκριβο shopping. (Υπάρχουν ακόμα γόνοι μεγάλων οικογενειών ή σύζυγοι μεγιστάνων του πλούτου οι οποίες ζουν στον δικό τους χρυσοποίκιλτο κόσμο, αδιαφορώντας για το τι συμβαίνει γύρω τους). Πολυτελή αυτοκίνητα και πελάτες

με… πολύ στυλ να κρατούν τις αποστάσεις στα chic εστιατόρια. Εστιατόρια και μπαρ με εντυπωσιακό interior design που αρκετές φορές έχουν τα ονόματα διάσημων σχεδιαστών όπως του Giorgio Armani. Ο Raf Simons ο οποίος έκανε την πρώτη του επίσημη επαγγελματική εμφάνιση για τον οίκο Prada, επιλέγει συχνά γνωστά restaurants και trendy bars.

Η Ασλεϊ, ο εμίρης, ο Valentino

Η Elizabetta Franchi παρουσίασε μια επίσης αισιόδοξη συλλογή (ακριβώς όπως και οι Dolce & Gabbana, θέλοντας να θυμίσουν ότι παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η παγκόσμια πανδημία, η ζωή είναι ωραία), ο οίκος Fendi (εκπληκτικά τα λευκά φορέματα με τις δαντέλες) εμπνεύστηκε από τις αξίες της οικογένειας. Το plus size μοντέλο Ασλεϊ Γκράχαμ συμμετείχε στο show Fendi μετά τη γέννηση του γιου της. Ο οίκος Valentino παρά το γεγονός ότι εξαγοράστηκε από την οικογένεια του εμίρη του Κατάρ (ιδιοκτήτες επίσης των Harrods όπου το brand Valentino κατέχει περίοπτη θέση) θα «δείξει» αύριο Κυριακή στο Μιλάνο τις προτάσεις του για την Ανοιξη – Καλοκαίρι 2021…

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024