
Τότεναμ: Νοκ άουτ ο Σον
Εκτός αγωνιστικών χώρων για σχεδόν τρεις εβδομάδες θα μείνει ο Χέουνγκ Μιν Σον, όπως επιβεβαίωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο.
Στα «πιτς» για τις επόμενες τρεις εβδομάδες θα βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής της Τότεναμ, Χέουνγ Μιν Σον. Ο Νοτιοκορεάτης εξτρέμ αποχώρησε τραυματίας στη σημερινή αναμέτρηση των «σπιρουνιών» κόντρα στη Νιουκάστλ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να ανακοινώνει πως θα μείνει εκτός για περίπου τρεις εβδομάδες.
«Ο Σον ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Δεν είμαι σίγουρος για πόσο καιρό θα μείνει εκτός αλλά νομίζω πως θα χρειαστεί περίπου τρεις εβδομάδες για να επανέλθει στο 100%», δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της αναμέτρησης και την δραματική ισοπαλία με τη Νιουκάστλ.
Ο Σον είχε ξεκινήσει «καυτός» τη φετινή σεζόν, καθώς είχε σκοράρει τέσσερα γκολ στην προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Σαουθάμπτον.
- Αποκαλύψεις για την παράνομη ρύπανση από πελώριο data center του Μασκ
- Ουκρανικά drones έπληξαν 20 ρωσικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα – Η Ρωσία επιτέθηκε σε λιμάνια της Ουκρανίας
- Πανελλαδικές 2026: Μέχρι αύριο Πέμπτη η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού
- Ευχάριστα νέα: Ο Κίναν Έβανς πάτησε ξανά παρκέ (vid)
- Οργή στην Ινδία για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία 11χρονης – Καταγγελίες για ολιγωρία των Αρχών και ατιμωρησία
- Καύσωνας: Πώς θα προλάβετε τη θερμοπληξία σε δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα



