Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γούτας γλίτωσε τον Ατρόμητο στο 93' (2-2)

Ο Γούτας γλίτωσε τον Ατρόμητο στο 93′ (2-2)

Οι Περιστεριώτες πήραν την ισοπαλία στο Ηράκλειο (2-2) κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Γούτα να ισοφαρίζει για τον Ατρόμητο στο 93'.

Νικητής στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», αλλά δεν ήταν ούτε ο ΟΦΗ, ούτε ο Ατρόμητος. Το ποδόσφαιρο ήταν αυτό που κέρδισε, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Το τελικό 2-2 σημειώθηκε μετά από δύο ανατροπές, αφού αρχικά ο ΟΦΗ και έπειτα ο Ατρόμητος αρνήθηκαν να λυγίσουν.

Ο ΟΦΗ απειλούσε πιο έντονα στο πρώτο ημίχρονο, αφού στο 41’ ο Ναμπί εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι, ενώ στο 45’ ο Σαρδινέρο σκόραρε μετά από πάσα του Ουες, ο οποίος τελικά ήταν εκτεθειμένος σε θέση οφσάιντ.

Ωστόσο, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο σκορ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου. Από κόντρα στον Γιαννούλη, η μπάλα έφτασε στον Μανούσο, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων ήταν οφσάιντ, όμως ο διαιτητής Ζαχαριάδης το καταμέτρησε γιατί πήρε την κατοχή από κόντρα σε αντίπαλο.

Παρά το σοκ και τις διαμαρτυρίες, ο ΟΦΗ δεν κατέρρευσε. Αντίθετα, αντέδρασε και σε εφτά λεπτά ανέτρεψε το σκορ. Ο Σαρδινέρο ήταν ο σκόρερ, αφού στο 49’ ισοφάρισε με πλασέ μετά από πάσα του Νέιρα, ενώ στο 56’ έδωσε το προβάδισμα μετά από ασίστ του Γιαννούλη.

Το σκορ φάνηκε να «κλειδώνει» στο 92’, όταν ο Ζαχαριάδης απέβαλε τον Μουνίθ με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για κλωτσιά στον Νέιρα. Όμως, ο Ατρόμητος κατάφερε να φύγει αλώβητος χάρη στην κεφαλιά του Γούτα ένα λεπτό αργότερα. Ο αμυντικός πήρε εντολή να προωθηθεί ως σέντερ φορ, και αφού έστρωσε στον Μανούσο, ξέφυγε από το μαρκάρισμα του Μεγιάδο και σκόραρε το 2-2!

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Βάτερμαν, Ουές, Σελίμοβιτς, Νέιρα, Ναμπί (87′ Στάρτζεον), Βούρος, Γιαννούλης, Σαρντινέρο (79′ Γκαργκαλατζίδης), Στάικος (78′ Μίγγος), Μεγιάδο, Κοροβέσης (90+4′ Γιάννου).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Γκάλο, Στρούγγης (46′ Στρούγγης), Γούτας, Κιβρακίδης, Τομάσεβιτς (42′ Νάτσος), Σάλομον, Χαρίσης (65′ Μουνίθ), Ραμπέλο (79′ Ενσικουλού), Γιακουμάκης (46′ Ούμπιδες), Μανούσος.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024