Κάναντι: «Κρατάω το ποδόσφαιρο που παίξαμε και το πάθος που δείξαμε»
Ο Νταμίρ Κάναντι μίλησε για το πάθος που έδειξαν οι παίκτες του Ατρόμητου στην ισοπαλία του Ατρόμητου κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο Ατρόμητος έφυγε με την ισοπαλία (2-2) από το «Γεντί Κουλέ» και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική της Super League. Ο προπονητής των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, μίλησε για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση των παικτών του.
Συγκεκριμένα δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο χρειαζόμασταν λίγο χρονικό διάστημα να προσαρμοστούμε κι ιδιαίτερα στη κατοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την απόδοσή μας, ειδικότερα αφού δεχτήκαμε τα δύο γκολ.
Χάσαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Μανούσο ακόμα και για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Το πιο σημαντικό είναι η νοοτροπία της ομάδας. Το πιστέψαμε μέχρι τέλους, ακόμα και με 10 ποδοσφαιριστές και με κάνει περήφανο που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας».
Για το τι κρατάει από το παιχνίδι είπε: «Κρατάω το ποδόσφαιρο που παίξαμε και το πάθος που δείξαμε, ειδικότερα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δημιουργήσαμε περισσότερες ευκαιρίες, βγήκαμε ένας με έναν, αλλά αυτές τις φάσεις πρέπει να τις τελειώνεις κι αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε».
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα

