Σίκινος : «Μάχη» πλοίου με τα κύματα και τους ανέμους για να «δέσει» στο λιμάνι
Τα κύματα κάλυπταν τον ντόκο του λιμανιού.
«Μάχη» με τα κύματα και τους ισχυρούς ανέμους έδωσε το βράδυ του Σαββάτου το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» για να δέσει στο λιμάνι στην Σίκινο.
Ο δυνατός γαρμπής που επικρατούσε στο Αιγαίο, δυσκόλεψε την προσέγγιση φέρνοντας στα όρια ανθρώπους και μηχανές.
Το πλήρωμα του πλοίου της ZANTE FERRIES, με τον Πλοίαρχο Μιχάλη Λιγνό, μαζί με την βοήθεια των πρακτόρων στο νησί κατάφεραν τελικά να δέσει το πλοίο με ασφάλεια στο λιμάνι, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cyclades24.gr. Οι εικόνες στο βίντεο που ακολουθεί, μιλάνε από μόνες τους, δείχνοντας τα κύματα να καλύπτουν τον ντόκο του λιμανιού.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=9yt-iSdngnc&feature=emb_title
- Εργατικό ατύχημα το Αγρίνιο: Νεκρός 67χρονος μετά από πτώση σε οικοδομή
- Αταμάν: «Μεγάλη απώλεια ο Σλούκας, είχε πρόβλημα την τελευταία εβδομάδα – Δεν θα ψάξουμε δικαιολογίες»
- Αλλάζει όψη η οδός Αγίου Δημητρίου στην Αλεξανδρούπολη
- Αισιόδοξα τα νέα για τη 13χρονη που έπεσε από το μπαλκόνι Γυμνασίου στο Χαϊδάρι
- Ο Τζέιμς Μποντ δεν θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες πριν το 2028
- ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η απόφαση του Αρείου Πάγου για υποκλοπές πλήττει τη Δημοκρατία
- Ο Κόντης ήταν μία μεταφυσική τιμωρία για τον Παναθηναϊκό
- Αγορές: Σε τεντωμένο σχοινί – Το ενεργειακό σοκ δεν έχει φανεί ακόμη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442