
Γαλλία: Εξακολουθεί να «τρομοκρατεί» ο αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού
Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν από την ασθένεια άλλοι 39 άνθρωποι
Η Γαλλία κατέγραψε πάνω από 14.000 νέα κρούσματα της Covid-19 μέσα στο τελευταίο 24ωρο, αριθμός ελαφρά μειωμένος σε σύγκριση με τις μολύνσεις που εντοπίζονταν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο το ποσοστό εκείνων που διαγιγνώσκονται θετικοί στον νέο κοροναϊό συνεχίζει να αυξάνεται, σύμφωνα με τα δεδομένα που έδωσε απόψε στη δημοσιότητα η υπηρεσία Δημόσιας Υγείας.
Τα νέα κρούσματα ανέρχονται σε 14.412, μειωμένα σε σύγκριση με τα περίπου 16.000 που ανακοινώθηκαν την Πέμπτη και την Παρασκευή. Το ποσοστό των θετικών τεστ όμως αυξήθηκε στο 7,2%.
Το τελευταίο 24ωρο πέθαναν από την ασθένεια άλλοι 39 άνθρωποι.
Ξεπερνούν τις 500.000 τα κρούσματα
Με βάση τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας ανέρχεται σε 527.446 και οι νεκροί φτάνουν τους 31.700.
Την Παρασκευή οι αρχές προειδοποίησαν ότι η επιδημία στη Γαλλία είναι σε «ανοδική φάση» θεωρώντας ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι ο ιός «κυκλοφορεί ολοένα και περισσότερο» μεταξύ ηλικιωμένων ανθρώπων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η Γερμανία δηλώνει αποφασισμένη στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, κατά τον Μερτς
- Το αρνητικό ρεκόρ του Ροσένιορ
- O Πάπας Λέων επισκέφθηκε φυλακή – κολαστήριο στην Αφρική με τους κρατούμενους να φωνάζουν «ελευθερία» (βίντεο)
- Ο Χαλκ Χόγκαν πάλευε με τον εθισμό στην φαιντανύλη
- ΠΑΟΚ – Μπιλμπάο 79-73: Σπουδαία εμφάνιση και προβάδισμα τίτλου για τον Δικέφαλο του Βορρά (vid)
- Moody’s Adjusts Greek Bank Outlooks


