Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
«Τρένο» η Έβερτον

«Τρένο» η Έβερτον

Η Έβερτον επικράτησε 2-1 της Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ» για την 3η αγωνιστική της Premier League, πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Έβερτον στη φετινή Premier League.

Η ομάδα του Αντσελότι έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας (1-2), πέτυχε την τρίτη της νίκη στην Premier League και παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Τα «ζαχαρωτά» ξεκίνησαν δυνατά και πήραν νωρίς το προβάδισμα. Ο Κόουλμαν βρέθηκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα και ο Κάλβερτ-Λιούιν πλάσαρε από κοντά για το 0-1 στο 10ο λεπτό. Αυτό ήταν το 5ο γκολ του σε 3 παιχνίδια.

Η Πάλας βρήκε την απάντηση λίγο αργότερα και έφερε το ματς στα ίσα. Ο Τάουνσεντ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Κουγιατέ, ο οποίος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-1 στο 27ο λεπτό.

Η Έβερτον, όμως, κατάφερε και πήρε εκ νέου το προβάδισμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Ο Ντιν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γουόρντ και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Ριτσάρλισον να ευστοχεί κάνοντας το 1-2 στο 40ο λεπτό.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Γκουαΐτα, Γουόρντ, Σακό, Μίτσελ, ΜακΆρθουρ (88’ Ρίντεβαλντ), ΜακΚάρθι, Κουγιατέ, Τάουνσεντ, Εζέ (75’ Μπατσουαγί), Αγιού (82’ Μπεντεκέ), Ζαχά.

ΕΒΕΡΤΟΝ: Πίκφορντ, Κόουλμαν, Μίνα, Κιν, Ντιν, Άλαν, Ντουκουρέ, Χάμες Ροντρίγκες (86’ Ιβόμπι), Γκόμες (75’ Σίγκουρντσον), Κάλβερτ Λιούιν, Ριτσάρλισον (90’ Ντέιβις)

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024