Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καρέρα: «Με ανησυχεί η εικόνα της ομάδα μας»

Καρέρα: «Με ανησυχεί η εικόνα της ομάδα μας»

Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την πρόκριση στα playoffs του Europa League και το ματς πρωταθλήματος με τη Λαμία. Ο Ιταλός τεχνικός δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της Ένωσης μέχρι στιγμής.

Προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του εμφανίστηκε ο Μάσιμο Καρέρα. Η ΑΕΚ φιλοξενεί αύριο (27/9) την Λαμία στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ιταλό τεχνικό να κάνει δηλώσεις στη Nova.

Ο Καρέρα δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο που μπαίνουν στα παιχνίδια οι παίκτες του, ενώ τόνισε πως η Ένωση θα πρέπει να αποκτήσει ισορροπία ως σύνολο.

Ο 56χρονος κόουτς δήλωσε πως η ΑΕΚ δεν έπιασε καλή απόδοση στην Ελβετία, ενώ χαρακτήρισε ανταγωνιστική ομάδα τη Λαμία.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για την Σεντ Γκάλεν: «Έχει περάσει ήδη το ματς με τη Σεντ Γκάλεν. Σημασία έχει ότι προκριθήκαμε, αν και δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι».

Για τα προβλήματα που έχει στο πρώτο μέρος των αγώνων ως τώρα: «Το θέμα της ΑΕΚ είναι πως δεν μπαίνουμε στα παιχνίδια όπως πρέπει.

Πρέπει να βελτιωθούμε στο πως συμπεριφερόμαστε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αλλάζουμε την εικόνα μας προς το καλύτερο, αλλά πρέπει να αποκτήσουμε μια ισορροπία ως σύνολο. Με ανησυχεί η εικόνα της ομάδα μας».

Για τους νέους παίκτες: «Σιγά-σιγά να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες, ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα και στα παιχνίδια. Θέλουν τον χρόνο τους για να μπούνε στο κλίμα.

Όσον αφορά τον Βέρντε, ήθελε να επιστρέψει στην Ιταλία και η Σπέτσια του έδωσε την ευκαιρία. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Για τις αποφάσεις του: «Λανθασμένες ή σωστές οι τελικές αποφάσεις για την ομάδα είναι δικές μου. Εγώ είμαι αυτός που επιλέγει την 11άδα και κρίνομαι από αυτό».

Για τη Λαμία: «Κανένα ματς δεν είναι εύκολο. Η Λαμία είναι μια ανταγωνιστική ομάδα».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024