Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοκόσκοφ: «Ανησυχούμε για τον τραυματισμό του Βέσελι»

Κοκόσκοφ: «Ανησυχούμε για τον τραυματισμό του Βέσελι»

Στον τραυματισμό του Γιαν Βέσελι στάθηκε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Όρμανσπορ. Στον τραυματισμό του Γιαν Βέσελι στάθηκε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μετά την αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσε με την Όρμανσπορ.

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να επιβλήθηκε εύκολα της Όρμανσπορ στην πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος, ωστόσο οι σκέψεις είναι στο Γιαν Βέσελι και στον τραυματισμό του.

Ο 30χρονος σέντερ προσγειώθηκε άτσαλα στον Εργκίν Τιρπάντσι, με τους ανθρώπους της ομάδας και τον Ίγκορ Κοκόσκοφ να πονοκεφαλιάζουν ενόψει της συνέχειας…

Σε αυτό στάθηκε και ο προπονητής της Φενέρ, ο οποίος δήλωσε ανήσυχος για τον τραυματισμό του παίκτη του. «Ήταν ο πρώτος αγώνας της σεζόν. Σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά πράγματα να δουλέψουμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι.

Θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα στο παιχνίδι μας. Ο Γιαν Βέσελι τραυματίστηκε, ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Σίγουρα είμαστε ανήσυχοι με την κατάστασή του… Γενικώς, υπήρχε λίγο άγχος πριν από τον αγώνα. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Σταδιακά δείχνουμε σημάδια βελτίωσης και είμαι χαρούμενος για τη νίκη».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024