Το μπροστινό μέρος του τουριστικού λεωφορείου έχει παραμορφωθεί πλήρως. Ο οδηγός έχει τις αισθήσεις του αλλά τα πόδια του έχουν παγιδευτεί μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν με ασφάλεια

Μετά από μεγάλες προσπάθειες πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ κατάφεραν να απεγκλωβίσουν οδηγό λεωφορείου, που παγιδεύτηκε στη θέση του, όταν το όχημα που οδηγούσε έπεσε επάνω σε κολώνα. Το ατύχημα συνέβη στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά, λίγο πριν τις 6 το πρωί, και το μπροστινό μέρος του τουριστικού λεωφορείου έγινε μια μάζα από τσακισμένες λαμαρίνες.

Πυροσβέστες και διασώστες του ΕΚΑΒ δίνουν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του λεωφορείου ο οποίος έχει εγκλωβιστεί στη θέση του μετά από σφοδρή σύγκρουση σε κολώνα στην Ακτή Μιαούλη στον Πειραιά.

Το μπροστινό μέρος του τουριστικού λεωφορείου έχει παραμορφωθεί πλήρως. Ο οδηγός έχει τις αισθήσεις του αλλά τα πόδια του έχουν παγιδευτεί μέσα στις τσαλακωμένες λαμαρίνες. Οι πυροσβέστες προσπαθούν να τον απεγκλωβίσουν με ασφάλεια.

Μετά από μεγάλη προσπάθεια ο οδηγός απεγκλωβίζεται. Με λεπτές κινήσεις μεταφέρεται έξω από το λεωφορείο.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε λίγο πριν τις 6 το πρωί όταν για άγνωστο λόγο ο οδηγός του τουριστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και χτύπησε σε κολώνα.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται από την τροχαία ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο οδηγός του λεωφορείου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr