Σε ρυθμούς Europa League κινούνται στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Ελβετία με τη Σεντ Γκάλεν.
Η Ένωση βρίσκεται ήδη στην Ελβετία, μετρώντας αντίστροφα για τον πολύ σημαντικό αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League με την ομάδα του Πέτερ Τσάιντλερ.
Για το αυριανό (24/9, 21:30) ματς, μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής των γηπεδούχων, Πέτερ Τσάιντλερ, αναφέροντας πως η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα, που διαθέτει ποδοσφαιριστές κλάσης.
«Η προετοιμασία για αυτό το παιχνίδι δεν ήταν διαφορετική. Περιμένουμε με τεράστια ανυπομονησία το ματς. Εκτός από τον Λούτσινγκερ, μπορούμε να υπολογίζουμε σε όλο το ρόστερ.
Φυσικά και έχουμε παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ΑΕΚ πολύ καλά. Η ΑΕΚ είναι μια δυνατή ομάδα, η οποία διαθέτει ποδοσφαιριστές κλάσης.
Έχουμε τη δική μας φιλοσοφία, την οποία εφαρμόζουμε όταν παίζουμε και με αντιπάλους όπως η Γιουνγκ Μπόις και η Βασιλεία. Δεν θα αλλάξει αυτό απέναντι στην ΑΕΚ.
Οι νίκες πάντα είναι όμορφες στο ποδόσφαιρο, αλλά θα δούμε αύριο στον αγωνιστικό χώρο τι θα συμβεί. Είναι ένα όνειρο που παίζουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Το επίπεδο σαφώς και είναι υψηλότερο».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.