Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tο ΄χεις να κερδίζεις: Η Lidl Ελλάς λανσάρει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus!

Tο ΄χεις να κερδίζεις: Η Lidl Ελλάς λανσάρει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus!

Χωρίς πόντους, χωρίς πλαστική κάρτα, με μοναδικές προσφορές για περισσότερη εξοικονόμηση!

Η Lidl Ελλάς λανσάρει τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για αγορές σε όλα τα 225 καταστήματα του δικτύου της, προσφέροντας στους εγγεγραμμένους χρήστες ελκυστικές προσφορές σε αγαπημένα προϊόντα, για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση.

Παράλληλα δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να παρακολουθεί ανά πάσα στιγμή τις συναλλαγές και το ποσό που εξοικονομεί μέσω των ηλεκτρονικών αντιγράφων αγορών εντός της εφαρμογής, παρέχει πρόσβαση στα ψηφιακά φυλλάδια της Lidl, ενώ προσφέρει και μια νότα διασκέδασης μέσω της λειτουργίας «Ξύνεις Κερδίζεις». Τέλος, θα ανανεώνεται συνεχώς με νέες δυνατότητες και περιεχόμενο και περισσότερα χαρακτηριστικά, για επιπλέον, ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

To Lidl Plus είναι ένα σύγχρονο και καινοτόμο πρόγραμμα πιστότητας, σχεδιασμένο στο πλαίσιο της ευρύτερης ψηφιακής κατεύθυνσης της Lidl Ελλάς, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά σε smartphones (Android & iOS), διαφέρει από τα τετριμμένα και εξυπηρετεί με ουσιαστικό τρόπο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του σύγχρονου καταναλωτή.

Μέσω της εφαρμογής οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εταιρία ακόμη καλύτερα, αλλά και η εταιρία τους πελάτες της και τις προτιμήσεις τους, προσφέροντάς τους μια άκρως ελκυστική αγοραστική εμπειρία αλλά και μελλοντικά προσωποποιημένες προσφορές που θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Στόχος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus, είναι η ενίσχυση της πιστότητας των πελατών της Lidl Ελλάς, καθώς και η επιβράβευσή τους για την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία.

Η Lidl Ελλάς αποδεικνύει έμπρακτα ότι θέτει τον πελάτη στο επίκεντρο των στρατηγικών της προτεραιοτήτων, επιδιώκοντας τη μέγιστη ικανοποίηση του, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην ποιότητα, τη συνέπεια και την πληρότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της.  Πώς μπορεί κανείς να αποκτήσει το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus; Ο καθένας μπορεί να κατεβάσει την εφαρμογή δωρεάν από το App Store / Google Play, να κάνει γρήγορα και εύκολα εγγραφή και να απολαύσει άμεσα το περιεχόμενο του Lidl Plus.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

https://corporate.lidlhellas.gr

www.facebook.com/lidlgr

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

www.instagram.com/lidl_hellas

www.linkedin.com/company/lidl-hellas

https://www.youtube.com/user/lidlhellas

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024