Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΕΠΟ σε ρόλο μειοδότη

Η ΕΠΟ σε ρόλο μειοδότη

Η απόφαση της ΕΠΟ δεν είναι «αδιανόητη ή/και επικίνδυνη». Είναι μία κατ’ εντολήν απόφαση που έλαβε συνειδητά μια ομάδα ενεργούμενων διορισμένων υπαλλήλων, που έχει ισχυρά τα στοιχεία της εθνικής μειοδοσίας

«Αδιανόητη και επικίνδυνη» χαρακτήρισε ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ (μειοψηφούντος, «για τον φόβο των Ιουδαίων», του προέδρου της και απόντων των εκπροσώπων της Super League 1) να αποσύρει την υποψηφιότητα του Παγκρητίου σταδίου για τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα του UEFA Conferense Cup 2022 ή 2023, την οποία η ίδια η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία είχε χαρακτηρίσει «αδιαφιλονίκητο φαβορί», δηλαδή την είχε ήδη επιλέξει.

Η διπλωματική γλώσσα που χρησιμοποίησε ο κ. Αυγενάκης μπορεί να είθισται να προκρίνεται στις περιπτώσεις διαφωνιών μεταξύ φορέων (ακόμη και του αθλητισμού), αλλά είναι εξαιρετικά φτωχή για να αποδώσει τις πραγματικές διαστάσεις της, να περιγράψει τον χαρακτήρα της απόφασης της ΕΠΟ, δηλαδή των έντεκα (από τα δώδεκα) μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Η απόφαση της ΕΠΟ δεν είναι «αδιανόητη ή/και επικίνδυνη».

Είναι μία κατ’ εντολήν απόφαση που έλαβε συνειδητά μια ομάδα ενεργούμενων διορισμένων υπαλλήλων, που έχει ισχυρά τα στοιχεία της εθνικής μειοδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024