Ο Ολυμπιακός μετά την επιστροφή της ομάδας απο την Ισπανία και την… ταλαιπωρία με το θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε μέλος της αποστολής, επέστρεψε και πάλι στο παρκέ.
Οι Ερυθρόλευκοι ακολούθησαν το Σάββατο (19/09) ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, συμπεριλαμβανομένου και του Λιβιό Ζαν Σαρλ.
Ο Γάλλος φόργουορντ κατά την παραμονή της ομάδας στην Ισπανία υπέστη τράβηγμα αριστερού δικεφάλου και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στο «We’re Back – Preseason Tour Valencia».
Σιγά σιγά θα ανεβάσει στροφές για να μπορέσει να είναι έτοιμος για τα επόμενα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού, όντας ένας εκ των αθλητών τους οποίους υπολογίζει το τεχνικό τιμ για τις θέσεις των ψηλών.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο Νεϊμάρ βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο των οπαδών της Σάντος μετά την ήττα από τη Φλουμινένσε, απαντώντας με έντονο τρόπο στις επικρίσεις στα social media.