Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αρχικό σχήμα που παραπέμπει απευθείας στα playoffs του champions league από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το έδειχνε. Και το έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς. Αποφάσισε στην πρώτη εντεκάδα της χρονιάς για την Σούπερ Λιγκ να συμπεριλάβει τον Γιαν Εμβιλά που έφτασε… φουριόζος στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Γάλλος μέσος φορά απευθείας τα παπούτσια του Γκιγιέρμε σε ένα σχήμα που έρχεται απευθείας από το καλύτερο κομμάτι της περσινής απόλυτα επιτυχημένης σεζόν: 4-3-3 διάταξη. Με τον Μαντί Καμαρά στα τετραγωνικά μέτρα που φέρνει πιο κοντά τη μεσαία γραμμή και την επίθεση. Και με τον Ματιέ Βαλμπουενά στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Φυσικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο Εμβιλά δεν είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο. Τόσο ο Ραφίνια όσο και ο Χοσέ Χολέμπας είναι στην εντεκάδα των Πειραιωτών, στην οποία στο μεταξύ επιστρέφει και ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν ξεκινά -αυτό το πάντα επικίνδυνο ματς- κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με: Τζολάκη, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς και Ελ Αραμπί.

Όπερ σημαίνει πως μένει εκτός ο Σισέ –πάρα πολύ καλός στον τελικό με την ΑΕΚ-, ο Γιώργος Μασούρας και ο Κώστας Φορτούνης.

Και για να μην ξεχνιόμαστε: Ο Αστέρας Τρίπολης είναι κανονικός μπελάς όταν κατηφορίζει στο Φάληρο. Το επιβεβαιώνει μια χαρά η λίστα με τα αποτελέσματα της τελευταίας τετραετίας: 1-0 πέρσι (24/8/19) με πέναλτι του Γιουσέφ Ελ Αραμπί και μπόλικη περιπέτεια ως το φινάλε, 2-1 πρόπερσι (16/9/18) με τον Μπίμπαρς Νάτχο να λυτρώνει στο 90΄+2’.

Ισοπαλία 1-1 με τον Ούρος Τζούρτζεβιτς να ευστοχεί σε πέναλτι στο 90΄+3΄ίδια μέρα (16/9) ένα χρόνο πριν (1-1, 2017). Νίκη 2-1 με τον Μάρκο Μάριν να καθαρίζει στο 90΄+3΄ τον Γενάρη του ΄17.

Βάζουν δύσκολα οι Αρκάδες που έχουν τον τρόπο τους να στέκονται πίσω από τη μπάλα. Και που έρχονται στο Φάληρο με ανεβασμένη ψυχολογία έπειτα από τη νίκη τους στην πρεμιέρα με τον Παναθηναϊκό. Τα είπε άλλωστε και ο κόουτς Μαρτίνς: Πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα.

Έχει ένα προπονητή με την ίδια ομάδα σχεδόν. Πάντα αποδίδει καλά και πέρυσι έφτασε κοντά στα πλέϊ οφ. Επικίνδυνη ομάδα. Δεν μας ξάφνιασε αυτό που είδαμε στην πρεμιέρα. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να δείξουμε την εικόνα μας για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024