Για ακόμη μια φορά, οι παίκτες της ΑΕΚ υπεβλήθησαν σε τεστ για τον νέο κοροναϊό. Πρόκειται πλέον για ένα συχνό φαινόμενο, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν σήμερα (18/9) και να είναι ξανά αρνητικά.
Αυτό ήταν το 21ο τεστ ανίχνευσης κοροναϊού για τα «κιτρινόμαυρα» μέλη και ήταν για ακόμη μια φορά «καθαρό». Άλλωστε, πριν από κάθε αναμέτρηση, άπαντες υποβάλλονται σε τεστ για τον νέο ιό.
Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» ετοιμάζονται για τον αγώνα στο Αγρίνιο. Αύριο (19/9), η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα κάνει… πρεμιέρα στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.
Να σημειωθεί, πως με τα τωρινά δεδομένα, δεν προκύπτει κάποιο θέμα με την κακοκαιρία και η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει κανονικά σε λίγο για το Αγρίνιο.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.
Ο Άλεξ Τεϊσέιρα διέλυσε την άμυνα του Παναιτωλικού με δύο γκολ και μία ασίστ και ο Πανσερραϊκός που έφτασε τους 7 βαθμούς στα play-out πήρε ένα διπλό-χρυσάφι (2-3) που τον έβγαλε μετά από πολύ καιρό από τη ζώνη του υποβιβασμού.