Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σε κλοιό κοροναϊού και πάλι η Ευρώπη - Αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς τα κρούσματα

Σε κλοιό κοροναϊού και πάλι η Ευρώπη – Αυξάνονται με αλματώδεις ρυθμούς τα κρούσματα

Ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια τα κρούσματα του κοροναϊού σε όλο τον πλανήτη, ενώ με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνονται και πάλι οι μολύνσεις στην Ευρώπη

Ξεπέρασαν τα 30 εκατομμύρια τα κρούσματα του κοροναϊού σε όλο τον πλανήτη, ενώ με αλματώδεις ρυθμούς αυξάνονται και πάλι οι μολύνσεις στην Ευρώπη.

Γαλλία

Ο Γάλλος αστυνομικός πατά με δύναμη πρώτα τον σβέρκο και μετά το κεφάλι του άνδρα καθώς τον συλλαμβάνει επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Η σύλληψη του ανυπάκουου επιβάτη έγινε σε σιδηροδρομικό σταθμό της Ορλεάνης.

Το τελευταίο 24ωρο καταγράφηκαν στη Γαλλία περισσότερα από 10.000 νέα κρούσματα, ενώ το σύστημα υγείας πιέζεται από τις αυξημένες εισαγωγές σε μονάδες εντατικής.

Βρετανία

Υπό αυστηρά περιοριστικά μέτρα, ένα βήμα πριν από την πλήρη καραντίνα, βρίσκονται σχεδόν 13 εκατομμύρια Βρετανοί. Οι εισαγωγές στα νοσοκομεία διπλασιάζονται κάθε οκτώ ημέρες.

Η κυβέρνηση Τζόνσον επέλεξε τη λύση των τοπικών lockdown που ίσως επεκταθούν στο Λονδίνο, καθώς τα διαπιστωμένα ημερήσια κρούσματα πλησίασαν τις 3.500 και οι επίσημες εκτιμήσεις τα ανεβάζουν σε 6.000.

Ισπανία

Στην Ισπανία, τα νοσοκομεία δυσκολεύονται να διαχειριστούν την κατάσταση. Περισσότερα από 11.000 κρούσματα καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο, ένα στα τρία είναι στη Μαδρίτη.

Η επιβολή καραντίνας σε περιοχές της Μαδρίτης δεν φαντάζει και τόσο μακρινό σενάριο.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024