Ιανός: Εντυπωσιακός ανεμοστρόβιλος στην παραλία Παντελεήμονα στην Πιερία
Το φαινόμενο παρουσιάστηκε εξαιτίας του Ιανού, ο οποίος έχει από το βράδυ της Πέμπτης δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα κυρίως στην Δυτική Ελλάδα αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας
Ανεμοστρόβιλος θαλάσσης παρατηρήθηκε στις ακτές του νομού Πιερίας μέσα στον Θερμαϊκό κόλπο, το μεσημέρι της Πέμπτης.
Το φαινόμενο παρουσιάστηκε εξαιτίας του Ιανού, ο οποίος έχει από το βράδυ της Πέμπτης δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα κυρίως στην Δυτική Ελλάδα αλλά και σε πολλές περιοχές της χώρας.
Ο Ανεμοστρόβιλος θαλάσσης, που πέρασε και από περιοχές εκτός της εμβέλειάς του με εμφανώς πολύ μικρότερη ένταση, παρατηρήθηκε περίπου στις 13.30 και, όπως αναφέρει το northmeteo.gr, δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα και καμία ζημιά.
Το βίντεο ανέβηκε από τον Απόστολο Πινακίδη στο facebook και τραβήχτηκε από την Παραλία Παντελεήμονα.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).