Ακόμη ένας θάνατος καταγράφηκε σήμερα από κοροναϊό αφού πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό πως κατέληξε ένας άντρας 86 ετών που νοσηλευόταν στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 86χρονος είχε υποκείμενα νοσήματα.
Νωρίτερα, είχε αφήσει την τελευταία της πνοή μία γυναίκα 82 ετών, η οποία έπασχε και εκείνη από υποκείμενα νοσήματα και νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.
Ο αριθμός των νεκρών στη χώρα ανέρχεται πλέον στους 323.
Κοροναϊός: 312 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν την Τετάρτη
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Τετάρτη, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 312 νέα κρούσματα κοροναϊού στη χώρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, «Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 14.041, εκ των οποίων το 55.5% άνδρες. 2462 (17.5%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 5972 (42.5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Την ίδια ώρα, 67 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.
Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 ετών. 20 (29.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.
To 88.1%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 176 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ».