Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Turkiye: Θα πολιορκήσουμε τα ελληνικά νησιά που θα στρατικοποιηθούν

Turkiye: Θα πολιορκήσουμε τα ελληνικά νησιά που θα στρατικοποιηθούν

Η τουρκική εφημερίδα Turkiye τονίζει ότι «κλειδί στο Βόσπορο, πολιορκία στα νησιά. Έχουμε το δικαίωμα να μπλοκάρουμε τη διέλευση των ελληνικών καραβιών από τα στενά και θα πολιορκήσουμε τα νησιά, τα οποία θα αποστρατικοποιηθούν. Να κόψουμε την επαφή μας με την Αθήνα».

Την πολεμική ρητορική συνεχίζει ο τουρκικός τύπο, με σημερινά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο ακόμα και για «πολιορκία» ελληνικών νησιών.

Συγκεκριμένα, η τουρκική εφημερίδα Turkiye τονίζει ότι «κλειδί στο Βόσπορο, πολιορκία στα νησιά. Έχουμε το δικαίωμα να μπλοκάρουμε τη διέλευση των ελληνικών καραβιών από τα στενά και θα πολιορκήσουμε τα νησιά, τα οποία θα αποστρατικοποιηθούν. Να κόψουμε την επαφή μας με την Αθήνα».

Το Oruc Reis έχει καταπλεύσει για συντήρηση στο λιμάνι της Αττάλειας και σύντομα θα συνεχίσει τις έρευνές του με νέα Navtex έγραψε χθες η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak που ποτέ δεν πέφτει έξω.

η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Yeni Safak σημειώνει ότι ερευνητικό σκάφος Ορούτς Ρέις, μετά τη συντήρησή του, θα ταξιδέψει νότια του Καστελόριζου και οι έρευνες θα έχουν διάρκεια δύο μηνών. Παράλληλα, αναφέρει ότι «Βάλαμε τη Λωζάνη στο τραπέζι. Η Τουρκία άνοιξε την κάρτα της Λωζάνης απέναντι στην Αθήνα που αυξάνει τις προκλήσεις στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο».

Μάλιστα, προειδοποίησε και την Ελλάδα λέγοντας ότι η Χίος πρέπει να είναι αποστρατικοποιημένη, ενώ «επιστρατεύει» παλιά φωτογραφία του πρώην υπουργού, Δημήτρη Αβραμόπουλου μαζί με τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκου από τη Χίο για να αποδείξει ότι το νησί είναι στρατικιοποιημένο.

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024