Επίθεση στην κυβέρνηση πως βρίσκεται σε αδιέξοδο και τα έχει χαμένα με την διαχείριση της πανδημίας εξαπολύει ο Νάσος Ηλιόπουλος εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown που άφησε ανοιχτό ο Στέλιος Πέτσας

Επίθεση στην κυβέρνηση πως βρίσκεται σε αδιέξοδο και τα έχει χαμένα με την διαχείριση της πανδημίας εξαπολύει ο Νάσος Ηλιόπουλος εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το ενδεχόμενο ενός νέου lockdown που άφησε ανοιχτό ο Στέλιος Πέτσας.

Στο όριο απώλειας ελέγχου

«Η κατάσταση με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων βρίσκεται στο όριο απώλειας ελέγχου με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη» τονίζει ο Νάσος Ηλιόπουλος και ζητάει «εδώ και τώρα άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, για να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη, και να ενισχυθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς».

«Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα, αλλά δεν έχουμε καιρό για χάσιμο», τονίζει ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέτρα για ΕΣΥ, σχολεία και ΜΜΜ

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ηλιόπουλου έχει ως εξής:

«Η κατάσταση με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων βρίσκεται στο όριο απώλειας ελέγχου με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη.

Οι αντιφατικές δηλώσεις κορυφαίων υπουργών για ενδεχόμενο lockdown αναδεικνύουν το ολοκληρωτικό αδιέξοδο.

Επιβεβαιώνουν πως έξι μήνες δεν έχει γίνει τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, το οποίο εν μέσω πανδημίας λειτουργεί με 5.000 λιγότερους εργαζόμενους.

Ανακοινώνουν αναποτελεσματικά μέτρα για την Αττική, την ίδια στιγμή που τα σχολεία ανοίγουν χωρίς ουσιαστικό σχεδιασμό και η καθημερινότητα στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς είναι τραγική.

Εδώ και τώρα χρειάζονται άμεσα μέτρα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, για να μειωθούν οι μαθητές ανά τάξη, και να ενισχυθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Η κυβέρνηση τα έχει χαμένα, αλλά δεν έχουμε καιρό για χάσιμο».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr