Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σουάρες: Η Μπαρτσελόνα του καλύπτει το φετινό συμβόλαιο για να φύγει

Σουάρες: Η Μπαρτσελόνα του καλύπτει το φετινό συμβόλαιο για να φύγει

Οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη διαφορά από το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα, αν οι απολαβές του εκεί είναι μικρότερες.

Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν υπολογίζει τον Λουίς Σουάρες για τη νέα σεζόν και ο Ουρουγουανός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Τις τελευταίες μέρες όμως κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε στη Γιουβέντους, το θέμα δεν προχωρά και… ξεμένει στους «μπλαουγκράνα».

Όπως αναφέρει η «Sport» σήμερα, η επιθυμία της Μπαρτσελόνα για αποχώρηση του Σουάρες είναι τέτοια που είναι πρόθυμη μάλιστα να του πληρώσει τη διαφορά, αν οι απολαβές στο συμβόλαιο που θα υπογράψει στη νέα του ομάδα, θα είναι μικρότερες από αυτές που θα είχε για τον τελευταίο του χρόνο στη Βαρκελώνη.

Ο ίδιος ο 33χρονος άσος πάντως παρουσιάζεται εδώ και καιρό θιγμένος από τη στάση της ομάδα προς το πρόσωπό του καθώς θεωρεί, και δικαιολογημένα, πως δεν έχει εκτιμηθεί η προσφορά του στον σύλλογο. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο φιλικό της σεζόν κόντρα στην Ταραγόνα, ο Σουάρες δεν βρισκόταν καν στην αποστολή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024