Σουάρες: Η Μπαρτσελόνα του καλύπτει το φετινό συμβόλαιο για να φύγει
Οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν τη διαφορά από το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τη νέα του ομάδα, αν οι απολαβές του εκεί είναι μικρότερες.
Ο Ρόναλντ Κούμαν δεν υπολογίζει τον Λουίς Σουάρες για τη νέα σεζόν και ο Ουρουγουανός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Τις τελευταίες μέρες όμως κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε στη Γιουβέντους, το θέμα δεν προχωρά και… ξεμένει στους «μπλαουγκράνα».
Όπως αναφέρει η «Sport» σήμερα, η επιθυμία της Μπαρτσελόνα για αποχώρηση του Σουάρες είναι τέτοια που είναι πρόθυμη μάλιστα να του πληρώσει τη διαφορά, αν οι απολαβές στο συμβόλαιο που θα υπογράψει στη νέα του ομάδα, θα είναι μικρότερες από αυτές που θα είχε για τον τελευταίο του χρόνο στη Βαρκελώνη.
Ο ίδιος ο 33χρονος άσος πάντως παρουσιάζεται εδώ και καιρό θιγμένος από τη στάση της ομάδα προς το πρόσωπό του καθώς θεωρεί, και δικαιολογημένα, πως δεν έχει εκτιμηθεί η προσφορά του στον σύλλογο. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο φιλικό της σεζόν κόντρα στην Ταραγόνα, ο Σουάρες δεν βρισκόταν καν στην αποστολή.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.
Μετά την Αρμάνι Μιλάνο στη Euroleague, η πόλη αναμένεται να έχει εκπροσώπηση και στο νέο πρότζεκτ του NBA Europe, με τη συμμετοχή της... ποδοσφαιρικής Μίλαν.
Εμμανουήλ Καραλής και Ελίνα Τζένγκο ξεκινούν τις θερινές υποχρεώσεις τους σε Κίνα και Ιαπωνία, αντίστοιχα, ενώ εντός συνόρων κάνει την πρεμιέρα του και ο Μίλτος Τεντόγλου.