Ο Βασίλης Τοροσίδης το βράδυ του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ με 1-0 και την κατάκτηση του Κυπέλλου, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.
Ο 35χρονος μπακ έβαλε τέλος στη σπουδαία του καριέρα και θα συνεχίσει να υπηρετεί τον Ολυμπιακό από άλλο πόστο. Ένα σπουδαίος παίκτης, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία των Πειραιωτών, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Το μεσημέρι της Δευτέρας η Μαρία Σάκκαρη, που υποστηρίζει τον Ολυμπιακό και μάλιστα έχει βρεθεί πολλές φορές στο Καραϊσκάκη, έκανε ανάρτηση στο Instagram και ευχαρίστησε τον Βασίλη Τοροσίδη για τα όσα πρόσφερε στον Ολυμπιακό, αλλά και στην εθνική ομάδα.
Συγκεκριμένα, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έκανε repost την ανάρτηση που είχε κάνει η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ και τη συνόδευσε με τη φράση: «Σε ευχαριστούμε».
Μια νέα επιστημονική μελέτη αποκαλύπτει ότι μια απλή αλλαγή στη διατροφή μπορεί να μειώσει τις θερμίδες που καταναλώνουμε, χωρίς να χρειαστεί να μικρύνουν οι μερίδες σας.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Δύο φορές προηγήθηκε η Παρί, οι Άγγλοι είχαν τις απαντήσεις, όμως στο τελευταίο 20λεπτο ένα λάθος και δύο γκολ του Κβαρατσκέλια διαμόρφωσαν το τελικό 5-2 που δίνει «μισή πρόκριση» στους Γάλλους.
Η… τρέλα διαρκείας που ακούει στο όνομα Μπόντο Γκλιμτ συνεχίζεται στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τη νορβηγική ομάδα να σαρώνει 3-0 τη Σπόρτινγκ στο πρώτο ματς και να ετοιμάζεται για οκτάδα!