Οι Μπακς πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας για να φέρουν δίπλα στον Γιάννη έναν σταρ
Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN», ο Greek Freak είχε τρίωρο δείπνο με τον εκ των ιδιοκτητών των Μπακς, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα επενδύσουν για να φέρουν έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει την επόμενη σεζόν.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο back to back MVP του ΝΒΑ. Και έτσι ακριβώς θέλουν οι Μπακς να του φερθούν πλέον, για αυτό τα Ελάφια σκοπεύουν να τον πλαισιώσουν την επόμενη σεζόν με έναν αστέρα.
Πως θα γίνει αυτό;
Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN» ο Greek Freak συναντήθηκε με τον Μαρκ Λάσρι, εκ των ιδιοκτητών των Μπακς, σε ένα τρίωρο δείπνο που είχε μπόλικο… ζουμί.
Οι δύο άντρες συζήτησαν για το μέλλον των Μπακς, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Μιλγουόκι να πληροφορεί τον ηγέτη του ότι είναι πρόθυμος ο οργανισμός να πληρώσει φόρο πολυτελείας για να μπορέσει να φέρει έναν σούπερσταρ στο πλευρό του.
Οι Μπακς ουσιαστικά δίνουν τα… ρέστα τους για να κρατήσουν τον αστέρα τους και είναι δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στον Ουαισκόνσιν.
Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του ο Βοϊναρόφσκι, οι Μπακς αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση με τον Γιάννη όταν αυτός ολοκληρώσει τις διακοπές του.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.