Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Μπακς πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας για να φέρουν δίπλα στον Γιάννη έναν σταρ

Οι Μπακς πληρώνουν τον φόρο πολυτελείας για να φέρουν δίπλα στον Γιάννη έναν σταρ

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN», ο Greek Freak είχε τρίωρο δείπνο με τον εκ των ιδιοκτητών των Μπακς, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι θα επενδύσουν για να φέρουν έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει την επόμενη σεζόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο back to back MVP του ΝΒΑ. Και έτσι ακριβώς θέλουν οι Μπακς να του φερθούν πλέον, για αυτό τα Ελάφια σκοπεύουν να τον πλαισιώσουν την επόμενη σεζόν με έναν αστέρα.

Πως θα γίνει αυτό;

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι του «ESPN» ο Greek Freak συναντήθηκε με τον Μαρκ Λάσρι, εκ των ιδιοκτητών των Μπακς,  σε ένα τρίωρο δείπνο που είχε μπόλικο… ζουμί.

Οι δύο άντρες συζήτησαν για το μέλλον των Μπακς, με τον ιδιοκτήτη της ομάδας του Μιλγουόκι να πληροφορεί τον ηγέτη του ότι είναι πρόθυμος ο οργανισμός να πληρώσει φόρο πολυτελείας για να μπορέσει να φέρει έναν σούπερσταρ στο πλευρό του.

Οι Μπακς ουσιαστικά δίνουν τα… ρέστα τους για να κρατήσουν τον αστέρα τους και είναι δεδομένο πως θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στον Ουαισκόνσιν.

Όπως τονίζει στο ρεπορτάζ του ο Βοϊναρόφσκι, οι Μπακς αναμένεται να έχουν νέα συνάντηση με τον Γιάννη όταν αυτός ολοκληρώσει τις διακοπές του.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024