Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση του Λιμενικού Σώματος, 12 ναυτικά μίλια ανατολικά της Κρήτης, για τον εντοπισμό σκάφους με πρόσφυγες και μετανάστες που, σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, βυθίστηκε στη θαλάσσια περιοχή.
Στο σημείο βρίσκεται ήδη ένα παραπλέον πλοίο, ενώ σύμφωνα με το Λιμενικό, κάποιος από τους επιβαίνοντες τηλεφώνησε μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, αναφέροντας ότι επιβαίνει σε σκάφος με άλλα άτομα, το οποίο βρίσκεται σε δυσχερή θέση.
16 επιβαίνοντες
Σύμφωνα με την πρώτη πληροφόρηση, στο σκάφος επιβαίνουν 16 άτομα.
Στο σημείο του συμβάντος σπεύδουν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης του Λιμενικού, μία φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού, δύο παραπλέοντα πλοία και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων