ΗΠΑ : Δύο αστυνομικοί στην κομητεία του Λος Άντζελες έπεσαν σε ενέδρα και δέχτηκαν πυρά
Και οι δύο υπέστησαν πολλαπλά τραύματα από πυρά και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση
Δύο αστυνομικοί από το γραφείο του σερίφη στην κομητεία του Λος Άντζελες (LASD) δέχτηκαν πυρά στην πόλη Κόμπτον αργά χθες το βράδυ, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter το LASD.
«Ένας άνδρας αστυνομικός και μία γυναίκα αστυνομικός έπεσαν σε ενέδρα ενώ κάθονταν στο όχημα περιπολίας», σύμφωνα με την ανάρτηση.
«Και οι δύο υπέστησαν πολλαπλά τραύματα από πυρά και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση».
Ένα άτομο εθεάθη να πλησιάζει το αυτοκίνητο των αστυνομικών, να ανοίγει πυρ και να τρέπεται σε φυγή, σύμφωνα με βίντεο που ανάρτησε στο Twitter το LASD.
Ο ύποπτος παραμένει ασύλληπτος.
«Σε αυτήν τη φάση έχουμε μια πολύ-πολύ γενική περιγραφή ενός μελαμψού άνδρα, και αυτή προήλθε από ένα από τα θύματα» δήλωσε ο αστυνόμος Κεντ Γουέγκενερ σε συνέντευξη Τύπου.
(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)
- ΠΑΟΚ – Βέστερλο 4-0: Ξέσπασε στο δεύτερο ημίχρονο με «Ντέλια» και Καμαρά
- Χειροκίνητο ή αυτόματο; Τι αποκάλυψαν Ιάπωνες επιστήμονες για την επίδραση της οδήγησης στον εγκέφαλο
- Θεσσαλονίκη: 30άρηδες οι δράστες των τριών εμπρηστικών επιθέσεων με γκαζάκια – Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών
- Χάρτης πρόβλεψης πυρκαγιών: Πολύ υψηλός κίνδυνος σε 6 περιφέρειες την Κυριακή (5/7)
- Βιασμοί, μορφίνη και καμμένα πτώματα: To Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι ήταν φρικτά σκοτεινό
- Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]
- Σαλσέδο: «Στον ΟΦΗ έδειξα την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου»
- Φωτιά στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-128x85.webp)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/marek-piwnicki-L3Yg5RtS_JA-unsplash-1-315x220.jpg)




































![Πύργος: Παραλίγο τραγωδία στη Σπιάντζα – Σώθηκαν από πνιγμό δυο αδέλφια 12 και 15 ετών [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ff03ceea8899df90e66b614462662777_L-315x220.webp)


































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442