Αβέβαιο παραμένει το μέλλον του Τιάγκο Αλκαντάρα. Ο Ισπανός μέσος πραγματοποίησε την ίσως καλύτερη αγωνιστική περίοδο της καριέρας του, κατακτώντας με την Μπάγερν το τρεμπλ.

Ο 29χρονος ήταν κοντά στην ανανέωση με τους Βαυαρούς, ωστόσο άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη Λίβερπουλ να φαντάζει αυτήν την περίοδο ο πιθανότερος προορισμός.

Ο πρώην πρόεδρος της Μπάγερν, Ούλι Χένες, προέβη σε μία αποκάλυψη, ξεκαθαρίζοντας κατά κάποιον τρόπο την υπόθεση του Ισπανού «μάγου».

«Του κάναμε μια πολύ καλή πρόταση ανανέωσης αλλά άλλαξε γνώμη την τελευταία στιγμή. Νομίζω πως έχει συμφωνήσει με τη Λίβερπουλ ή την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… ή και τις δύο!», ανέφερε ο Χένες, πριν πετάξει και τη «σπόντα» του για τις δύο αγγλικές ομάδες.

«Καμία από τις δύο δεν έχει έρθει να μας μιλήσει ή να μας κάνει κάποια πρόταση. Περιμένουν να φτάσουμε στην τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών και να κάνουν μια φθηνή πρόταση. Η Μπάγερν πρέπει να αποφασίσει εάν θα παίξει το παιχνίδι τους ή αν θα κρατήσει τον ποδοσφαιριστή».