Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός : Νταμπλούχος και απόλυτος κυρίαρχος

Ολυμπιακός : Νταμπλούχος και απόλυτος κυρίαρχος

Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, που νίκησε 1 - 0 την ΑΕΚ στον Βόλο και κατέκτησε το 18ο νταμπλ στην ιστορία του. Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την επιτυχία με την οποία έκλεισαν ιδανικά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Κυπελλούχος Ελλάδας αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, που νίκησε 1 – 0 την ΑΕΚ στον Βόλο και κατέκτησε το 18ο νταμπλ στην ιστορία του. Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν με ιδιαίτερο ενθουσιασμό την επιτυχία με την οποία έκλεισαν ιδανικά την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει το 28ο Κύπελλο της ιστορίας του. Ένα τρόπαιο που ολοκλήρωσε μια ονειρική χρονιά. Το 18ο νταμπλ σε μία από τις κορυφαίες σεζόν της ομάδας του Μεγάλου Λιμανιού. Μια χρονιά που διήρκεσε 15 ολόκληρους μήνες.

Πρωταγωνιστής ο Ραντζέλοβιτς

Πρωταγωνιστής του τελικού, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Ο Σέρβος χρίστηκε και πάλι σκόρερ κόντρα στην Ένωση στο 9′, πετυχαίνοντας το χρυσό γκολ της αναμέτρησης και δικαιώνοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη που το είχε προβλέψει.

Τον Σέρβο ακολούθησε σε απόδοση ο Καμαρά, με τον 18χρονο γκολκίπερ Κωνσταντίνο Τζολάκη ωστόσο να κλέβει τις εντυπώσεις.

Παραλίγο… μοιραίος, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δημιούργησε και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα στο 35′, ενώ νικήθηκε από τον Τσιντώτα σε πέναλτι που κέρδισε ο Μασούρας και εκτέλεσε ο ίδιος στο 57’.

Η ΑΕΚ προσπάθησε, έχασε ευκαιρίες, αλλά ο Μάσιμο Καρέρα δεν έψαξε δικαιολογίες.

«Λύγισε» ο Τοροσίδης

Το σφύριγμα της λήξης, προκάλεσε ξέφρενους πανηγυρισμούς στους φίλους του Ολυμπιακού.

Πρόσωπο της βραδιάς ο Βασίλης Τοροσίδης. Έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Σήκωσε το τρόπαιο στον αέρα του Πανθεσσαλικού και όταν ήρθε η ώρα του «αντίο», λύγισε.

Το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει με φόρα και στη νέα σεζόν, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να στέλνει το μήνυμα της επόμενης ημέρας μετά την κατάκτηση του νταμπλ.

«Κλείσαμε σήμερα μια πολύ μεγάλη σε διάρκεια αγωνιστική χρονιά κερδίζοντας το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και κάνοντας μια πολύ καλή πορεία στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

»Μια πραγματικά εξαιρετική χρονιά τόσο σε αγωνιστικά αποτελέσματα όσο και σε συλλογική απόδοση. Όλοι μαζί συνεχίζουμε δυνατά, με πίστη και προσήλωση για το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και μια ακόμα καλύτερη Ευρωπαϊκή πορεία και στη νέα σεζόν! Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε, ζήτω ο Ολυμπιακός!», ήταν η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024