Σε 10 ευρωπαϊκά κράτη τα 400 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα από τη Μόρια
Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ ανακοίνωσε σήμερα πως 100 με 150 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα θα μετεγκατασταθούν στην Γερμανία από το κατεστραμμένο ΚΥΤ της Μόριας.
Δέκα κράτη της ΕΕ θα υποδεχτούν τους 400 ασυνόδευτους ανηλίκους από τη Μόρια σύμφωνα με τον γερμανό ΥΠΕΣ.
Ο ομοσπονδιακός υπουργός Εσωτερικών Χορστ Ζεεχόφερ ανακοίνωσε σήμερα πως 100 με 150 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα θα μετεγκατασταθούν στην Γερμανία από το κατεστραμμένο ΚΥΤ της Μόριας.
Σύμφωνα με την γερμανική Bild, συνολικά δέκα χώρες της ΕΕ συμφώνησαν να υποδεχτούν μερικούς από τους 400 περίπου ασυνόδευτους ανηλίκους που έμεναν στη Μόρια.
«Η Γερμανία και η Γαλλία θα «φέρουν το κύριο μέρος», ανέφερε ο Ζεεχόφερ τονίζοντας πως το κάθε κράτος θα υποδεχτεί 100 με 150 ασυνόδευτα προσφυγόπουλα.
- Πάτρα: Συνεχίζεται η αγωνία για την εξαφάνιση 16χρονης Λόρας – Τα social, το κινητό και το ενεχυροδανειστήριο
- Νέο πρόβλημα: Ο Ιωαννίδης τραυματίστηκε ξανά στο γόνατο
- Γροιλανδία: «Η στρατιωτική κατάληψή της από τις ΗΠΑ θα σημάνει το τέλος του ΝΑΤΟ»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι online αγορές στις εκπτώσεις
- Συνεχίζεται η Δομή Σίτισης στον Δήμο Αλεξανδρούπολης
- Σκάνδαλο Grok: Κέιτ Μίντλετον και ανήλικες «γυμνές» από τον ψηφιακό βοηθό του Έλον Μασκ – «Αποτρόπαιο»

