Μήνυμα 112 σε Ημαθία, Πέλλα, Κιλκίς και Πιερία: «Να φοράτε υποχρεωτικά μάσκα»
Νέο μήνυμα εστάλη από την υπηρεσία 112 στους τέσσερις νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας για τα απαραίτητα μέτρα με στόχο την αποτροπή διασποράς του κοροναϊού
Προειδοποιητικό μήνυμα για τα μέτρα που πρέπει να εφαρμόζουν οι πολίτες με στόχο την αποφυγή της διασποράς του κοροναϊού εστάλη από την υπηρεσία του 112 στην Κεντρική Μακεδονία και συγκεκριμένα στους νομούς Ημαθίας, Πέλλας, Κιλκίς και Πιερίας.
«Αυξημένο επιδημιολογικό φορτίο Covid-19 στην ευρύτερη περιοχή Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς. Φοράτε υποχρωτικά μάσκα. Να είστε σε επιφυλακή, μείνετε ασφαλείας, μείνετε υγιείς», αναφέρει το σχετικό μήνυμα της γενικής γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που έφτασε στα κινητά τηλέφωνα των πολιτών.
Τα μέτρα για τις συγκεκριμένες περιοχές έχουν ως εξής:
– Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.
– Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
– Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
– Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.
– Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από την Παρασκευή 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως και την Παρασκευή 25-09-2020 και ώρα 06.00.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας