Ένα θετικό κρούσμα κοροναϊού υπήρξε στον Παναθηναϊκό μετά τον τελευταίο έλεγχο.
Το κρούσμα δεν αφορά ποδοσφαιριστή, όπως συνέβη την προηγούμενη φορά, αλλά μέλος του προσωπικού της ομάδας.
Αμέσως από πλευράς Παναθηναϊκού κινήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, με τον άνθρωπο που βρέθηκε θετικός να είναι ήδη σε απομόνωση και την ομάδα να συνεχίζει κανονικά την αγωνιστική της δραστηριότητα.
Αύριο, Παρασκευή, θα γίνει νέο τεστ Covid-19, ενώ θυμίζουμε πως την Κυριακή ο Παναθηναϊκός ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις του με το ματς κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.