Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εμφύλιος» και υπογραφές στο ΥΠΕΞ

«Εμφύλιος» και υπογραφές στο ΥΠΕΞ

Υπάρχει πρόβλημα με τους ακόλουθους τύπου

Ο καινούριος οργανισμός του ΥΠΕΞ βρίσκεται ένα βήμα πριν την παρουσίασή του στη Βουλή και για πρώτη φορά ενσωματώνει τις αρμοδιότητες της Δημόσιας Διπλωματίας στον φυσικό της χώρο. Η προεκλογική δέσμευση του Κ. Μητσοτάκη υλοποιήθηκε, αν και όχι με τα καλύτερα αποτελέσματα, αφού η επιλογή Γενικού Γραμματέα (πρώην και νυν), κρίνεται αποτελέσματος.

Έστω κι έτσι πάντως, ο κλάδος των Ακολούθων Τύπου ενσωματώνεται στο ΥΠΕΞ αλλά φαίνεται  πως υπάρχει πρόβλημα. Στα πέριξ ακούγεται ότι κάποιοι από αυτούς είναι δυσαρεστημένοι από την κατάταξη σε βαθμούς που προβλέπει ο νέος οργανισμός και μαζεύουν, λέει, υπογραφές για να αλλάξουν την κατάταξη κατά πώς τους βολεύει! Πέραν του γεγονότος ότι η συλλογή υπογραφών απάδει με το κύρος ενός Υπουργείου (πόσο μάλλον αυτού των Εξωτερικών…), δίνει και το στίγμα για την ποιότητα των «συλλογέων».

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υπογραμμίζουν ότι αντί να εστιάσουν στα ουκ ολίγα τρωτά του οργανισμού που αφορούν τον κλάδο τους (το πιο σημαντικό ίσως είναι το ότι ακρωτηριάζει την Δημόσια Διπλωματία σε μεταφράσεις και επισκοπήσεις τύπου, καθώς και σε έκδοση αδειών κινηματογράφησης σε M.M.E..!!), βυσσοδομούν για να βολευτούν σε βαθμούς. Κάποιοι δε, από αυτούς δεν είναι καν απόφοιτοι του Τμήματος Ακολούθων Τύπου της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (όπως προβλέπεται), για να μη μιλήσουμε για έναν δύο από αυτούς που δεν είναι σε θέση να χειριστούν υπολογιστή…

Sports in

Πιτίνο: «Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ο έκτος παίκτης»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024