
Δήμαρχος Σαρωνικού στο MEGA: Υπήρχε μια κόλαση εδώ χθες – Ανησυχία για τις αναζωπυρώσεις
Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις καταστροφές στην περιοχή από τη φωτιά που ξέσπασε χθες.
Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλίππου μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τις καταστροφές στην περιοχή από τη φωτιά που ξέσπασε χθες.
Όπως σημείωσε ο κ. Φιλίππου η καταστροφή είναι μεγάλη και ξεκινά από την Φέριζα, όπου ξέσπασε το πύρινο μέτωπο και φτάνει έως την Ανάβυσσο. «Δεν έχουμε ακριβή αριθμό που έχουν καταστραφεί μέχρι τώρα. Έχουν καταστραφεί και ποιμνιοστάσια, ευτυχώς είχαν προλάβει να πάρουν τα ζώα τους οι άνθρωποι» πρόσθεσε.
Η έκταση που κάηκε ήταν αγροτολιβαδική, ενώ όπως σημείωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού, το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους κατοίκους ήταν ο πυκνός καπνός από τη φωτιά.
«Υπήρχε ένας πανικός χθες εδώ, γιατί υπήρχε μια κόλαση εδώ πέρα. Ή ήταν έντονος ο άνεμος που έπνεε χθες» συμπλήρωσε ο κ. Φιλίππου, τονίζοντας ότι αναζωπυρώσεις στην περιοχή υπάρχουν ακόμα.
Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε και ένας από τους κατοίκους της περιοχής, του οποίου το σπίτι κάηκε τα ξημερώματα, από τις αναζωπυρώσεις. «Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα κάηκε το σπίτι» σημείωσε.
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
- Τουρκία: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ – Στις 8 Ιουλίου η συνεδρίαση των ηγετών
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Δυτική Οχθη: Ισραηλινές δυνάμεις δολοφόνησαν 16χρονο Παλαιστίνιο – Το δεύτερο περιστατικό μέσα σε μία εβδομάδα