Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Όχι» στο lockdown λένε και οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη

«Όχι» στο lockdown λένε και οι επιχειρηματίες της εστίασης στη Θεσσαλονίκη

Με ανακοίνωσή της η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα τέτοιας ενέργειας προς το παρόν καθώς μια «τέτοια σπασμωδική κίνηση θα διαταράξει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση»

Μετά τους επιχειρηματίες της εστίασης της Αττικής και οι συνάδελφοί τους στη Θεσσαλονίκη λένε «όχι» στο κλείσιμο των καταστρημάτων του κλάδου για το διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου.

Με ανακοίνωσή της η «Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης» αναφέρει ότι δεν τίθεται θέμα τέτοιας ενέργειας προς το παρόν καθώς μια «τέτοια σπασμωδική κίνηση θα διαταράξει την ήδη βεβαρημένη κατάσταση».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Με βάση τις πρόσφατες δημοσιεύσεις του τύπου περί κλεισίματος καταστημάτων που αφορούν την εστίαση, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν τίθεται τέτοιας μορφής ενέργεια προς το παρόν από τα μέλη της «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης».

Παρά το γεγονός ότι το ζήτημα της επιβίωσης είναι πρωταρχικό μέλημα για όλους μας, δεν υπάρχει καμία πρόθεση να προβούμε σε οποιαδήποτε σπασμωδική κίνηση, η οποία θα διαταράξει την ήδη υπάρχουσα βεβαρημένη κοινωνική συνθήκη.

Στα πλαίσια εναρμόνισης με όλο το κλίμα ανησυχίας και ασάφειας που κυριαρχεί στην κοινωνία, η «ΠΕΘ» αναμένει τα νέα μέτρα στήριξης για τον κλάδο και ανάλογα θα αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειές της. Σε κάθε περίπτωση έχουμε ενημερώσει και έχουμε επικοινωνήσει όλα τα φλέγοντα ζητήματα που έχουν προκύψει στους αρμοδίους, ώστε να καταφέρει ο κλάδος μας να επιβιώσει στην παρούσα και επερχόμενη κρίση λόγω του Covid-19».

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024