Ο Μίραλεμ Πιάνιτς είχε διαγνωστεί θετικός στον κοροναϊό στις 23 Αυγούστου με αποτέλεσμα να καθυστερήσει το ταξίδι του στη Βαρκελώνη και να μην ακολουθεί εγκαίρως την αποστολή της Μπαρτσελόνα.
Ύστερα από 17 ημέρες ο Βόσνιος έκανε νέο τεστ το οποίο βγήκε αρνητικό και όπως αναφέρει η «Mundo Deportivo» πρόκειται να μεταβεί στην Καταλονία την Τετάρτη (9/9) ή την Πέμπτη (10/9) προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας.
Ο 30χρονος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έλαβα την επιβεβαίωση ότι είμαι αρνητικός στο πρώτο τεστ κοροναϊού. Θα περάσω από δεύτερο τεστ και την Τετάρτη θα γνωρίζω τα αποτελέσματα».
Σημειώνεται ότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν αποκτήσει τον Πιάνιτς τον Ιούνιο από τη Γιουβέντους δίνοντας το ποσό των 6ο εκατομμυρίων ευρώ και θα τον έχουν στο ρόστερ τους μέχρι το καλοκαίρι του 2024.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Το απόγευμα της Τετάρτης (22/4) οι «μπλε» ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους με τον νεαρό τεχνικό που άντεξε για μκρό διάστημα στον πάγκο της Τσέλσι
Η Δικαιοσύνη της Μάλαγα διατάσσει αναζήτηση και σύλληψη του σεΐχη και των γιων του στον χώρο Σένγκεν – Αντιμέτωποι με ποινές έως 14,5 ετών για την υπόθεση.