
Γεννηματά : Να γίνει καμπάνια ενημέρωσης υπέρ του εμβολίου και της μάσκας
«Σε αυτήν την τεράστια δοκιμασία για τον ελληνικό λαό, εμείς το ΚΙΝΑΛ, είμαστε δίπλα του. Δεν θα αφήσουμε αυτή η κρίση να γίνει άλλη μία ευκαιρία για τους λίγους και πρόβλημα επιβίωσης για τους πολλούς»
Χρειάζεται καμπάνια ενημέρωσης υπέρ του εμβολίου. Όπως χρειάζεται και καμπάνια ενημέρωσης υπέρ της μάσκας, δήλωσε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τις οικονομικές και υγειονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.
Η αλήθεια είναι μία. Ακόμα και σήμερα αναζητείται σχέδιο για αυτή τη δεύτερη φάση της πανδημίας, ανέφερε η κ Γεννηματά απευθυνόμενη στον πρωθυπουργό τονίζοντας πως η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε το διάστημα που η πανδημία ήταν σε ύφεση.
«Σε αυτήν την τεράστια δοκιμασία για τον ελληνικό λαό, εμείς το ΚΙΝΑΛ, είμαστε δίπλα του. Δεν θα αφήσουμε αυτή η κρίση να γίνει άλλη μία ευκαιρία για τους λίγους και πρόβλημα επιβίωσης για τους πολλούς», ανέφερε η κ. Γεννηματά.
Διαβάστε επίσης: Μέχρι τη Βουλή έφτασε το εμετικό σχόλιο περί βιασμού στο Big Brother – Τι είπε η Φ. Γεννηματά
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Λορέντζο Καριέρε: Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο «αντίο» – Συντετριμμένη η σύζυγος του
- Ευκαρπία: Χειροπέδες σε 58χρονο που άφρισε παγκάρι σε παρεκκλήσι
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Voucher παιδικών σταθμών: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις αιτήσεις
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)